WitherLegend
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Amacım soruları tek bir başlıkta toplayıp cevaplamak.
Soruları alayım.
Soruları alayım.
Anlamadım ?Neden boylesin ?
Eklenti ile ilgili soruları istemiştim fakat peki söyliyim.İlk önce forge gereklidir.Sonra skydaz.com gibi sitelerden yükleyebilirsin.Daha detaylısı için araştır.Selamlar minecraft yeni başladım ve mod yüklemek istiyorum bana yardımcı olurmusun nası yapıcam
Minik pluginler yazma pluginidir.Komut türkçeleştirebilirsiniz , şanslı blok sistemi yapabilirsiniz örnek olarak.Skript nedir ._.
Espiri bir yana Plugin yeri burası ama güzel espiriydi hakkını vermek lazımEnderman neden blok çalıyor?
Creeper neden patlıyor?
babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
hayır cidden hala enderman'ın neden blok çaldığını bilmiyorum ve plugin hakkında olduğunu önceden söyleyeydin böyle yorum yazmak zorunda kalmazım ._.Espiri bir yana Plugin yeri burası ama güzel espiriydi hakkını vermek lazım![]()
Orasını bakanlığın uzman psikiyatri(kesin doğru yazamadım) uzmanları biliyor.neden minecraftta şiddet var kan var araba çalma var karıya şiddet var?
o psikiyatris(kesin doğru yazamadım)lerin kafasını istiyorumOrasını bakanlığın uzman psikiyatri(kesin doğru yazamadım) uzmanları biliyor.