[İSTEK] Sneak'ı Togglelama (Kapatıp Açma)

Yapılır mı?

• Kullanılan toplam oy
    9

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar, Ben Sandwich.

Bir sunucu açıyorum, ancak bu sunucuda bazen SHİFT(Sneak)'i kapatmak gerekiyor. Sunucum 1.8 olduğu için skript kullanamıyorum. Plugin Gerekiyor. İsteğim Şöyle:

Bir Admin /sneak kapa yazdığında (Permi Her şey Olabilir):
oyuncular shifte bastığında gözükmeyecek yani cancel event gibi bir şey olacak.

Bir Admin /sneak ac yazdığında (Permi Her şey Olabilir):
oyuncular shifte bastığında tekrar gözükecek yani çalışacak.

Her türlü yardıma açığım.

@Schaffer79 @GreenArrow @blade20090999 | Etiketler <3

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ohooo o iş basit. Karahan ağabey halleder onu. Tabii çalışır mı bilemem. Teoride çalışır ama test edildiğinde bilemiyorum :(

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ohooo o iş basit. Karahan ağabey halleder onu. Tabii çalışır mı bilemem. Teoride çalışır ama test edildiğinde bilemiyorum :(
1.7.2 Skript te Çalışıyordu :/

on sneak toggle:
[tab]cancel event

Pluginlede Olacağını Düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1426337910,1426331707][/DOUBLEPOST]Kolay dedinizde yapan yok arkadaşlar lütfen biri yapabilir mi? 1.8 için.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
isSneaking diye bir şey var pluginde schaffer yardımcı olabilir umarım ben pc başında değilim

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanlar eğildiğinde gözükmeyecekmi anlayamadım ne istediğini
oyuncu eğilme tuşuna bastığında onda eğilmiş gibi gözükecek ama diğer oyuncularda eğilmiş gibi gözükmeyecek adı falan gözükecek.[DOUBLEPOST=1426347138,1426347074][/DOUBLEPOST]
isSneaking diye bir şey var pluginde schaffer yardımcı olabilir umarım ben pc başında değilim
Skript Kullanamıyorum, Plugin Kodlamayıda Bilmiyorum. Skripti Kullanamama Sebebim Sunucum 1.8. Lütfen eğer plugin kodlama biliyorsan bunu yap.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyuncu eğilme tuşuna bastığında onda eğilmiş gibi gözükecek ama diğer oyuncularda eğilmiş gibi gözükmeyecek adı falan gözükecek.[DOUBLEPOST=1426347138,1426347074][/DOUBLEPOST]
Skript Kullanamıyorum, Plugin Kodlamayıda Bilmiyorum. Skripti Kullanamama Sebebim Sunucum 1.8. Lütfen eğer plugin kodlama biliyorsan bunu yap.
Yaparım da tek kod için plugin yapılmaz ki. İf player issneaking true cancel yada stop yani lag yapar boş yere ama küçültebiliyosak ırfn anlar galiba ben yazıp sana atarım akşam gibi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Kendi sunucum ile ilgilendiğim için pek yardım edecek vaktim yok fakat edebilecek arkadaşlar varsa şu şekilde yapılabilir;
Bir yetkili sneak aç yazdığında bir boolean true olur ve her 5 tikte çalışan bir task eklenir bu task eğer boolean true ise çalışır ve sunucudaki tüm oyuncuları isSneaking() ile kontrol eder ve eğer yapan biri varsa tüm oyuncular tekrar alınır ve tüm oyunculara şu fonksiyon girilir player.hide(EgilenPlayer) ve eğilmeyenler kişiler de görünür yapılır.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi sunucum ile ilgilendiğim için pek yardım edecek vaktim yok fakat edebilecek arkadaşlar varsa şu şekilde yapılabilir;
Bir yetkili sneak aç yazdığında bir boolean true olur ve her 5 tikte çalışan bir task eklenir bu task eğer boolean true ise çalışır ve sunucudaki tüm oyuncuları isSneaking() ile kontrol eder ve eğer yapan biri varsa tüm oyuncular tekrar alınır ve tüm oyunculara şu fonksiyon girilir player.hide(EgilenPlayer) ve eğilmeyenler kişiler de görünür yapılır.
Eğilenler görünmez olsun demiyo ama senin dediğin de aynı mantık. Ama task gerekmiyor sanıyordum ben.[DOUBLEPOST=1426409969,1426409907][/DOUBLEPOST]For döngüsü ile kullanamaz mıyız ki yani denemedim ama for ile olur diye düşünmüştüm