Payday 2 kaldırırmı

wendell09

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ekran kartından kaybediyorsun en düşük 8800 istiyor sende 8400 var ki aradaki fark devasa
Edit: yani ekran kartı değiştirmeden oynamak hayal.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
saol teşekkürler yardım ettigin için Zotac Nvidia GeForce GT 640 bu ekran kartıyla çalıştırmayı denicem olmassa grafiği kötü oyunlar oynarım[DOUBLEPOST=1426358644,1425762830][/DOUBLEPOST]bir şey daha sormak istiyorum ben payday 2 yüklüyordum 10%-15% mi ne kalmıştı güncelleme istedi gene 9.6 gbdan gene 1gbta döndü güncellemedenmi dolayı böle yoksa başka sorun mu var?

SheepinusRex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben GT 640'tan eski bir şey ile PD2 oynuyordum bir ara, bazı bölümler hariç (Onun içinde mod var , shadow map v4 olması lazım) kasma olmuyordu, ama işlemci çok daha iyiydi. Gerçi yazdığına göre senin işlemcide yeterli olur. (3.6ghz x 8 )

Özetle : GT 640 fazlasıyla yeterli olur.

Ve payday 2'nin updateler genellikle 1 GB boyutunda oluyor (Son 3-4 update 200 MB'i geçmedi gerçi ama neyse). Ama oyun bende 19 GB , çok iyi sıkıştırmamışlarsa daha indirme yapabilir.

wendell09

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yok ben yeni yüklüyorum bi kere d ye yükledigim için olmamıştı c ye yüklüyorum tekrardan[DOUBLEPOST=1426359515,1426359324][/DOUBLEPOST]önceden 8gb yüklememe rağmen böle gösteriyor bi sorun yoktur dimi not:adil kota dolduğu için internet hızı böle.Bi sorun yok dimi?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
g
yok ben yeni yüklüyorum bi kere d ye yükledigim için olmamıştı c ye yüklüyorum tekrardan[DOUBLEPOST=1426359515,1426359324][/DOUBLEPOST]önceden 8gb yüklememe rağmen böle gösteriyor bi sorun yoktur dimi not:adil kota dolduğu için internet hızı böle
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gtx670m 3gb var son güncellemeden sonra fps düştü bende 30 larda sürünüyor umarım sendede olmaz

wendell09

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
olmadı en düşükde ayarlarda oynarım yeterki şu oyun yüklensin 2 günden beri bunla uğraşıyom

Anymus09

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Amd fx 6100 6 çekirdekli 3.30 ghz 4GB ram Nvidia GT415 1 GB ekran kartı kasmadan hangi ayarlarda oynatır acaba ?

Anymus09

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ya işte hiçbir forumdada güncel yok en güncel burdaydıda dediğim gibi hangi ayarlarda kasmadan çalıştırır lütfen yardımcı olurmusunuz