MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Artık canım sıkılmaya başlıyor. Çünkü uzun zamandır plugin yazamıyorum. Daha doğrusu aklıma bir fikir gelmiyor. Eğer ihtiyacınız olan bir şey varsa söyleyin de yapayım bari. Ama yazacaksanız şunu unutmayın, bu plugin size özel olmayacak ve açık olarak foruma sunulacaktır. Ayrıca bir listem var. Bu listenin limiti dolduğunda söyleyeceğim. Liste boşaldığında ise haber vereceğim ve böylece hepinizin isteğini kaynama olmadan yerine getirmeye çalışacağım. Eğer yardımcı olduysam şimdiden sağolun...
Ayrıca yapamadıklarım falan olursa yardım alabilmek için etiketlerim bulunsun.
@Schaffer79 @IRFN @GreenArrow @GodofMilker
Son olarak, eğer yapılacak şey koly bir şey ise skript ile yapabilirim belki. Bunu da öneren kişiye söylerim. Tekrar teşekkür ederim...

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Verecek bir fikrim yok lakin sana bir tavsiyem var, eklenti bilgini sadece eklenti yazarak geliştirebilirsin fakat öyle 3-4 eklenti ile değil günde en az 5-20 eklenti yazarak.

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Araba plugini yazarbilir misin? Trafik lambalı? Böyle plugin var ancak 1.8 için yok sanırım

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tavsiyen
Verecek bir fikrim yok lakin sana bir tavsiyem var, eklenti bilgini sadece eklenti yazarak geliştirebilirsin fakat öyle 3-4 eklenti ile değil günde en az 5-20 eklenti yazarak.
Tavsiyen için sağol.Konuyu bu yüzden açtım zaten. Aklıma fikir gelmiyordu bende foruma sorayım dedim.

Bu arada sirpro listeye yazıyorum. Şu sıralar biraz aktif olamıyorum. En yakın zamanda başlarım ona...[DOUBLEPOST=1426360332,1426360255][/DOUBLEPOST]Sana özelden bu konuda sorular sorarım sonra

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
animasyonlu loreler yapabilir misin? Chestcommands gibi ama item üstüne gelince animasyon çıkan(ya da direkt item loresine ekleme)

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam da senin gibi birine ihtiyacım vardı, birkaç plugin isteğim olacak. Özele gelirsen sevinirim :)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam da senin gibi birine ihtiyacım vardı, birkaç plugin isteğim olacak. Özele gelirsen sevinirim :)
Tamam gelebilirim. Ancak fazla şey istemessen de ben sevinirim. Liste hemen dolmasın :)[DOUBLEPOST=1426360607,1426360476][/DOUBLEPOST]
animasyonlu loreler yapabilir misin? Chestcommands gibi ama item üstüne gelince animasyon çıkan(ya da direkt item loresine ekleme)
Yani değişen lore? Şey... Elinde tuttuğu iteme mi yoksa eline gelen başka bir iteme mi?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Tamam gelebilirim. Ancak fazla şey istemessen de ben sevinirim. Liste hemen dolmasın :)[DOUBLEPOST=1426360607,1426360476][/DOUBLEPOST]
Yani değişen lore? Şey... Elinde tuttuğu iteme mi yoksa eline gelen başka bir iteme mi?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Menülüsünü buldum elimizdeki iteme bakınca değişen lore olabilir mi ?[DOUBLEPOST=1426361236][/DOUBLEPOST]Bir de değişen scoreboard yazısı ancak scoreboardstats gibi olsun eğer olursa ona bir ekleme de olabilir ?

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Olan pluginlerin kendine ait türk yapımlarını yap ve arşivle koleksiyon gibi olur güzel olur :)
Biraz işssizliğe girebilir ^_^
İhtiyacı olanada verirsin.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olan pluginlerin kendine ait türk yapımlarını yap ve arşivle koleksiyon gibi olur güzel olur :)
Biraz işssizliğe girebilir ^_^
İhtiyacı olanada verirsin.
Düşünüyordum zaten ama telif hakkı için uğraşamam çok uzun iş...[DOUBLEPOST=1426362209,1426361975][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Menülüsünü buldum elimizdeki iteme bakınca değişen lore olabilir mi ?[DOUBLEPOST=1426361236][/DOUBLEPOST]Bir de değişen scoreboard yazısı ancak scoreboardstats gibi olsun eğer olursa ona bir ekleme de olabilir ?
SCoreboard ile... Olabilir tabi. Ama o baya uzun iş gibime geliyo yani Scoreboard biraz daha sonrasında yaparım. Ve bir itemin üstüne gelince... O zaman yeni bir item olarak olur mu yani? Ya bir item için sürekli animasyonlu lore olur tabi. Ama onun için komut kullanmanı gerektirir. Ya bir komut olur orada ilk lore ikinci lore vs. Ayarlarsın? Öyle olur mu?

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Düşünüyordum zaten ama telif hakkı için uğraşamam çok uzun iş...[DOUBLEPOST=1426362209,1426361975][/DOUBLEPOST]
SCoreboard ile... Olabilir tabi. Ama o baya uzun iş gibime geliyo yani Scoreboard biraz daha sonrasında yaparım. Ve bir itemin üstüne gelince... O zaman yeni bir item olarak olur mu yani? Ya bir item için sürekli animasyonlu lore olur tabi. Ama onun için komut kullanmanı gerektirir. Ya bir komut olur orada ilk lore ikinci lore vs. Ayarlarsın? Öyle olur mu?
Chatte renk değiştiren yazı varmı? Yoksa yapılabilirse hoş ve estetik olur.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Olabilir ama scoreboard yap yeter diğeri zaten AnimatedMenu de varmış. O scoreboard olayı aslında var ama paralı :( ultimeteboard plugininde var

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Chatte renk değiştiren yazı varmı? Yoksa yapılabilirse hoş ve estetik olur.
Şey yapılabiliyorsa bilmiyorum. Çünkü her seferinde renk değiştirmek o yazıyı silmek demek oluyo galiba ama silinmez o yazı[DOUBLEPOST=1426362714,1426362682][/DOUBLEPOST]
Bekliyorum bu arada seni de