MobArena Plugini %100 Türkçe - 1.7.X - 1.8

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
WitherLegends eğer bak çok ciddiyim. Eğer gerçekten iyi bir çevirmen olmak istiyorsan ve bunun için yardıma ihtiyacın varsa. Şöyle yapabilirim. Spigot'tan Eklenti satın alırım. Sana veririm. Onu bir güzel çevirirsin, sonra seninle ortak konu veya kendin konu açabilirsin. Ortak derken hani 2'miz bakımından değil, konu yapımın biraz kötüde :D
E para senden gitcek ne karın olacak ya da benim.Ben çevirmenliği ek iş olarak yapıyorum normalde pluginlerle uğraşırım.Ayrıca plugin için para vermem.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sen niye parayı sıkıntı yapıyorsun ki? Eğlence amaçlı. Burada ciddi bir iş yapmıcaz :D Bende istiyorum çünkü böyle çevirmenlik, tanımtıcılık felan hatta bir konu açtım. Zevk! Var mısın yok musun?
Nasıl yani şimdi parayla alcaz plugini herkese ücretsiz olarakmı vercez telifi falan yokmu ?

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sen sıkma canını, üzümü ye bağını sorma hesabı. Size ücretli Survival Games eklentisini felan vericez yani alt tarafı. Mesela 60 Liralık Bridge eklentisi felan çok bir şey değil.[DOUBLEPOST=1426359137,1426359105][/DOUBLEPOST]
Yahu abicim, telif yersem ben yicem sanane. Sen var mısın yok musun?
Tek çalışırım B) (Thug life)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Edit modu diye bir şey yok, düzenleme modu yaz.
Sen x kitini seçtin ne alaka, x kitini seçtin yazsın. Bildiğin Google Translate.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Yok kendi çevirimi kullandım , Sen x kitini seçtin yazmadan önce You %r select kit tarzı yazıyordu You yazdığından.Edit modu için diyecek bir şey yok.
Oyun Çeviri ekibi oyunları çevirirken "Dostum, yo, gel birşeyler içelim" diye mi çeviriyor?