Ejderha Modu Yaptım ama bir sorun var.

İsmail Kurt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ejderha modunu yaptım bu linkteki
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

her şey tm oyuna girdim fln ejderha yumurtasını koydum tıkladım ve şu yazı çıktı This place isn't warm enough to hatch a dragon egg... kendi ingilizcemle çevirdim yumurta sıcak bir yerde olmalı fln diyor ama nereye koyduysam açılmadı ejder oluşmadı ne yapmalıyım ?? :(

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadas yüksek biyerde denedinmi bi videoda görmüstüm yesillik bi tepede cikiyordu

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ejderha modunu yaptım bu linkteki
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

her şey tm oyuna girdim fln ejderha yumurtasını koydum tıkladım ve şu yazı çıktı This place isn't warm enough to hatch a dragon egg... kendi ingilizcemle çevirdim yumurta sıcak bir yerde olmalı fln diyor ama nereye koyduysam açılmadı ejder oluşmadı ne yapmalıyım ?? :(
sen kimi kandırıyorsun :) bu modu sen yapmış olamazsın yapsan bile neden bu forumda degil videodaki neden sen degilsin ? bizi salak mı sandın süper zeka

Readme

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sen kimi kandırıyorsun :) bu modu sen yapmış olamazsın yapsan bile neden bu forumda degil videodaki neden sen degilsin ? bizi salak mı sandın süper zeka
Sövseydin birader. yaptım anlamında söylememiştir yükledim anlamında yaptım demeye çalışmıştır olaylara farklı bakış açısıyla bakmayı öğren sırf forumda nickin ünlensin diye başkalarına sert tepkiler veremessin anlamadan etmeden adamı azarlıyorsun belkide o yaptı onu bile bilmiyorsun da zaten bu konuyu okuyan bi adam anlar yani ben bi mod yapsam modu test videosunu çekip paylaştıktan sonra yardım konusumu açarım ne kadar mantıksızsın neyse.

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sövseydin birader. yaptım anlamında söylememiştir yükledim anlamında yaptım demeye çalışmıştır olaylara farklı bakış açısıyla bakmayı öğren sırf forumda nickin ünlensin diye başkalarına sert tepkiler veremessin anlamadan etmeden adamı azarlıyorsun belkide o yaptı onu bile bilmiyorsun da zaten bu konuyu okuyan bi adam anlar yani ben bi mod yapsam modu test videosunu çekip paylaştıktan sonra yardım konusumu açarım ne kadar mantıksızsın neyse.
:) biliomusun bir yandan haklısın ama bir yandan haksızsın ama çocukluğunu alttan alıyorum

İsmail Kurt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
saol başka bir yollada denemiştim olmuştu yumurta açamıyordum yumurta açı ejder yapıcam bu sefer :D

İsmail Kurt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
o yumurtayı çakmaktaşı ve çelikle açıcaksın :)
Çakmak taşı ve çelikle denedim gene olmadı ya ben şu şekilde yapıyorum direk ejderhayı getiriyorum sonra çiğ balıkla onu evcilleştirip biniyorum ama ateş atmıyor o renkli kavundan verince güçlenmiyor çaresi nedir bunun ? :D

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
eline ateş tarzı şeyler al çakmak taşı ve çeliği al ejdere bin havadayken sağ tıkla ejdere deil herhangi bi yere

İsmail Kurt

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tm denerim denedim hiçbir şey olmuyor :D nyse ben biraz daha araştırıyım aklınıza bir şey gelirse sizde cvp olarak yazın teşekkürler :D