Wattpad'çiler Buraya!

Hayat Nasıl Gidiyor?

• İyi valla nası olsun

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kötü be kardeş

• Geçen yine aqıoz bara

Kullanılan: 3 50.0%
  • Taglist'te Yokuuum hmh

Kullanılan: 3 50.0%
  • İyilik Sağlık

• Kullanılan toplam oy
    6

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu aralar Genç Kurgu ön planda, Romantikleşmeye çalışan ergenler sağolsun :')
Fantastik Paranormal bir hikaye yazabilirsin, yazınca bana link atmazsan kafanı kırarım :')
İntra'nın da dediği gibi Bilim Kurgu olmasın, önüne gelen yazıyor *Ben de Bilim Kurgu/Paranormal yazıyorum tabi* :(

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tamam o zaman ergen tavrı aşk hikayesi yazıyorum :B1:
OLAMAZ!!1!111!One!!!bir!!!Bİr!!!!
Şaka maka orjinal konu ile her şey yazılabilir. Mesela ben ruhu beden değiştirebilen birinin(Ben buna Ruh Göçü diyorum) Başka Ruh Göçü yapabilen kişilerle tanışmasını konu alan bir hikaye yazıyorum. Tabi bizim abimiz özel bir güç barındırıyor onun yanında felan filan :I

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
OLAMAZ!!1!111!One!!!bir!!!Bİr!!!!
Şaka maka orjinal konu ile her şey yazılabilir. Mesela ben ruhu beden değiştirebilen birinin(Ben buna Ruh Göçü diyorum) Başka Ruh Göçü yapabilen kişilerle tanışmasını konu alan bir hikaye yazıyorum. Tabi bizim abimiz özel bir güç barındırıyor onun yanında felan filan :I
Romantik hikayeler ilgi alanım :) Hazırlarım sonra size atarım :)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Yazmanı önermem bildiğim kadarıyla 16 yaşından küçüksün şahsen 16 yaşından küçük birinin yeterli olgunluğa ulaşabileceğine inanmıyorum olgun olmayan birinin yazdığı hikaye de zevk vermez kanımca. Ha okuma dersin ama yazmanı da istemem sonuçta hikaye yazmanın da bir adabı var herkes hikaye yazmasın bence.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yazmanı önermem bildiğim kadarıyla 16 yaşından küçüksün şahsen 16 yaşından küçük birinin yeterli olgunluğa ulaşabileceğine inanmıyorum olgun olmayan birinin yazdığı hikaye de zevk vermez kanımca. Ha okuma dersin ama yazmanı da istemem sonuçta hikaye yazmanın da bir adabı var herkes hikaye yazmasın bence.
Ya sadece olgunlukla değil de bir de iç yaşamın ve hayal gücüyle alakası var hikaye yazmanın .-. Haklısın tabi bu işin de bir adabı var ama yazdığı hikayenin içeriği ve konusu, dünyasını görmeden böyle bir şey söylemen biraz yargısız infaz oluyor :S

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Hamachüde onca oynadık taglistte yokum wattpadde dislike özellüğü var mı???11*

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ya sadece olgunlukla değil de bir de iç yaşamın ve hayal gücüyle alakası var hikaye yazmanın .-. Haklısın tabi bu işin de bir adabı var ama yazdığı hikayenin içeriği ve konusu, dünyasını görmeden böyle bir şey söylemen biraz yargısız infaz oluyor :S
Tabii ama yeterli olgunluğa ulaşmayan kişi zamanla cıvıtacaktır. Hikayenin anlamı kalmaz öyle. Ama yeterli olgunluğa ulaşan kişi hep aynı çizgide ilerleyebilir.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tabii ama yeterli olgunluğa ulaşmayan kişi zamanla cıvıtacaktır. Hikayenin anlamı kalmaz öyle. Ama yeterli olgunluğa ulaşan kişi hep aynı çizgide ilerleyebilir.
Bak onda sana hak veriyorum. Ama şu an arkadaşımız sadece kategori seçmeye çalıştığı ve kayda değer bir bilgimiz olmadığı için bence daha fazla uzatılacak bir şey yok bu konu hakkında.

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bütün zevkim kaçtı.Ama yine de sağol,fikirlerini belirttin.Olgun olmadığımın farkındayım,fakat bu habere bakmanı isterim :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu kız yapabilmiş.Allah vergisidir yapar tabii ona karışmıyorum,ama ondan eksik bir tarafım olduğunu da düşünmüyorum.Ayrıca Wattpad'de zaten çoğu kitap bir yerden sonra cıvıtıyor.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bütün zevkim kaçtı.Ama yine de sağol,fikirlerini belirttin.Olgun olmadığımın farkındayım,fakat bu habere bakmanı isterim :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu kız yapabilmiş.Allah vergisidir yapar tabii ona karışmıyorum,ama ondan eksik bir tarafım olduğunu da düşünmüyorum.Ayrıca Wattpad'de zaten çoğu kitap bir yerden sonra cıvıtıyor.
Kız kendi kendine 3. romanını çıkartmamış. Kitapevi sponsor oluyor yetenek görünce.
Senin ondan eksik tarafın var mı bilmiyorum ama o kızın yeteneği üstün bir yetenek ve her eline Wattpad alan bu kız gibi roman yazamaz.