Nether'e gider gitmez saldırıyorlar ölüyorum.

corlepuzo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar portalı kurdum ilk başilarda sıkıntı yoktu gidip geliyodum. sonra başka yere ışınlaması için portalı başka yere kurdum yine aynı yere ışınlıyo ama gider gitmez portalın yanında bekliyo zaten yaratıklar direk saldırıyolar ve ölüyorum. itemleri falan hep bırakıyorum.

Şimdi bana saldırmalarını nasıl önlerim?
Ve başka bir bölgeye nasıl portal açarım?

Bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Teşekkürler, iyi forumlar :)

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
açtığın 2. portalın diğer portaldan en az 10-40 block ötede olduğundan emin ol çünkü
esas dünyada 10 block yürürsen netherde 1 block yürümüş oluyorsun o sisteme göre portalını kur
tabi bu sistemi değiştirdilerse bilemem bayadır oynamıyorum

corlepuzo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
gomemode kapalı arkdadaşlar hile kullanmıyorum hiç o yüzden başka çözüm lazım. itemlerden geçtim ya oraya gittim mi hayatta kalsam bi de portalın yerini değiştirsem yeter.

diğer portal baya uzakta ona rağmen aynı portala ışınlıyo. anlamadım gitti ya.[DOUBLEPOST=1426446746,1426446627][/DOUBLEPOST]
Oyunu peaceful a al ?
bak bunu deniyim sonra düzeltirim çok mantıklı saol :)

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
oyunu peaceful'a aldıktan sonra survivalın ne anlamı kalırki bi şekilde cinivirliri öldürmelisin

corlepuzo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
peacefula aldım ordaki itemleri kurtardım biraz netherrockla glowstone topladım döndüm.
arkadaşlar şu an tek yapmam gereken şey kale falan bulmak için portalın yerini değiştirmek. çok uzağa kursam da oraya ışınlıyo nasıl yapıcaz?

SheepinusRex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
peacefula aldım ordaki itemleri kurtardım biraz netherrockla glowstone topladım döndüm.
arkadaşlar şu an tek yapmam gereken şey kale falan bulmak için portalın yerini değiştirmek. çok uzağa kursam da oraya ışınlıyo nasıl yapıcaz?

Overworld'deki portalının kordinatlarını al ; nether'a portalı yapabilcek malzemeler ile git ; eski portalı kır ; overworld'dekininin kordinatlarını 8'e böl ; 8'e bölünen kordinatlarda nether'a portal kur , geri dön.

Normal dünyada 2. bir portal yap. Onun kordinatlarını 8'e böl. Nether'da orayada portal yap.

Şimdi birbirine bağlanmaması lazım.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Overworld'deki portalının kordinatlarını al ; nether'a portalı yapabilcek malzemeler ile git ; eski portalı kır ; overworld'dekininin kordinatlarını 8'e böl ; 8'e bölünen kordinatlarda nether'a portal kur , geri dön.

Normal dünyada 2. bir portal yap. Onun kordinatlarını 8'e böl. Nether'da orayada portal yap.

adam öyle bir yazmıs ki sanki matamatik sorusu :D

corlepuzo

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

deniycem hocam teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1426642515,1426642470][/DOUBLEPOST]
adam öyle bir yazmıs ki sanki matamatik sorusu :D
harbiden :D nethere 5 elmayla gittin 3'ü nü yedin. geri kalanın 8 le çarpımının 9'a bölümü kaçtır?