kejdurapa_
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
hmm burada konuları varsa oradan ulaşabilirsinYok Türk serveri fakat yetkililer fazla ilgilenemiyo zamanları olmuyo
yada dediğim gibi video yada SS artık ne kurtarırsa
hmm burada konuları varsa oradan ulaşabilirsinYok Türk serveri fakat yetkililer fazla ilgilenemiyo zamanları olmuyo
Bizle alakası yok tamamen serverle ilgili admin ilgilenmiyorsa çek git başka servere madem oyuncuyla ilgilenmiyorlar...Youtubea videyo yüklüyorum atıcam biraz sonra
Yok Türk serveri fakat yetkililer fazla ilgilenemiyo zamanları olmuyo
insanlara laf sokma çabalarına girerek popi olmuyorsun.yardımcı olamıyorsan parazit yapmıyacaksınBize ne kardeşim biz kurmadık ya sunucuyu?
insanlara laf sokma çabalarına girerek popi olmuyorsun.yardımcı olamıyorsan parazit yapmıyacaksın
sen şunu anlamadın bir şey demene gerek yok bi fikir veremiyeceksen.insanların kalbini kırabilirsinPopi ne alaka?Arkadaşın yanlışı.Sunucudan kaynaklanıyorsa bize ne?Adminler ilgilenmiyorsa Sunucudan çıksın ne diyeyim? "Kardeşim çok haklısın sunucunun allah belasını versin" mi diyeyim?
sen şunu anlamadın bir şey demene gerek yok bi fikir veremiyeceksen.insanların kalbini kırabilirsin
üslubunu beğenmedim bunu belirttim insanca, burası bir forum sonuçta neyse uzatmaya gerek yok iyi forumlarSunucunun yetkililerine danışmayıp foruma konu açmak çok normal dimi?
üslubunu beğenmedim bunu belirttim insanca, burası bir forum sonuçta neyse uzatmaya gerek yok iyi forumlar