Ne kadar eder?

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Knight Online, Silkroad vb. oynayanlar bilirler. Bir silaha veya zırha + basardık ve daha da güçlenirdi.
İşte bu sistemi Minecraftta plugin olarak yazsam sizce kaç para eder? (+9 Mirage Sword vb.)
Onu cevapladıktan sonra Knight Online gibi canavar kesmeli, ırk seçmeli, pvp alanların olduğu ve yine + basmalı (Knight'ın MC Versiyonu yani) plugin yapsam ne kadar eder?

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şey... O + basma sistemi için para istenmez diye düşünüyorum. Çünkü sadece + basıldıkça bir int artıcak ve int buysa diğeri buysa diğeri olucak. Sonra her int için bir sharpness basılacak. Sonra Sharpness yazısını hideflags ile kapatıcaksın. Bence zor değil o. Para edebilir belki ama.

Knight online hiç oynamadım. MAalesef

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şey... O + basma sistemi için para istenmez diye düşünüyorum. Çünkü sadece + basıldıkça bir int artıcak ve int buysa diğeri buysa diğeri olucak. Sonra her int için bir sharpness basılacak. Sonra Sharpness yazısını hideflags ile kapatıcaksın. Bence zor değil o. Para edebilir belki ama.

Knight online hiç oynamadım. MAalesef
Yok sharpness eklemiyorum ben. Direkt hasara yansıtıyorum. +5se silah hasarı * 1.5 gibi. Silah hasarı 7'yse 10.5 vurur.
Misal silah +8 ise yanma efekti vb. olur.

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Basit Bir Sistem Dostum Para Vereceklerini Düşünmüyorum Ve Türkiyede MmoRpg Başlığı Altında Açılmış Kaliteli Bir Sunucu Yok Açacağım Diyenlerde Biryerden Sonra Bırakıp Gidiyorlar Ha Eğer Özel MmoRpg Generator Gibi Çok Fazla İşlevi Olan Örn Mobları Tektek Ayarlama Kaç Sn Yede Ne İtem Ne Drop Ayarlama Seviye Sistemlerini Ayarlama İSme Göre Farklı Lvller Farklı Mmorpg İçin Sistemler Krallık Sistemleri Ticaret Sistemleri Npc Sistemleri Klan Sistemleri Farklı Pvp Sistemleri Herşeyi Barındıran Bir Eklenti Ve Kullanımı Kolay Olan bir şey Yapmayı Denersen Gerçekten Güzel Olabilir Türk Sunucular Olmasada Yabancı Sunucular İle Para Kazanabilirsin Sadece + Basma Sistemi Falan İş Yapmaz Heleki Hiç MmoRpg Adı Altında Sunucu Yokken

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basit Bir Sistem Dostum Para Vereceklerini Düşünmüyorum Ve Türkiyede MmoRpg Başlığı Altında Açılmış Kaliteli Bir Sunucu Yok Açacağım Diyenlerde Biryerden Sonra Bırakıp Gidiyorlar Ha Eğer Özel MmoRpg Generator Gibi Çok Fazla İşlevi Olan Örn Mobları Tektek Ayarlama Kaç Sn Yede Ne İtem Ne Drop Ayarlama Seviye Sistemlerini Ayarlama İSme Göre Farklı Lvller Farklı Mmorpg İçin Sistemler Krallık Sistemleri Ticaret Sistemleri Npc Sistemleri Klan Sistemleri Farklı Pvp Sistemleri Herşeyi Barındıran Bir Eklenti Ve Kullanımı Kolay Olan bir şey Yapmayı Denersen Gerçekten Güzel Olabilir Türk Sunucular Olmasada Yabancı Sunucular İle Para Kazanabilirsin Sadece + Basma Sistemi Falan İş Yapmaz Heleki Hiç MmoRpg Adı Altında Sunucu Yokken
Peki ne kadar yapar o dediğin sistem? (ki bahsini ettiğin, Knight Online'ın MC versiyonu dediğim şey oluyor)

Intra

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şahsımca 5 liraya alıcı bulursan şanslısın.
Çünkü bu tür pluginleri kullanan sunucu neredeyse yok. 2-3 tane mcmmo server açılıyor onlarda bunu yapabilecek kapasitede

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yok sharpness eklemiyorum ben. Direkt hasara yansıtıyorum. +5se silah hasarı * 1.5 gibi. Silah hasarı 7'yse 10.5 vurur.
Misal silah +8 ise yanma efekti vb. olur.
yanma efektini bir kağıt yaparsın + basma kağıtları vardı hatırlar isen flame kağıdı ice posion felan onu basınca ki eğer silah +7 üstündeyse particle saçar gayet hoş olur hatta knight online serveri bile açılabilir tabi 0 dan kodlarsan oda çok zor valkrie pluginide yap eğer yapıcaksan :D gayet iyi olur hatta kolluk yaparsın yanar felan g3 faction kurarsan eğer g0 dan başlasın gibi böyle bir şey yapılabilirmi sence ki eğer yaparsan gayet para eder benim bakışımdan kinght i bire bir minecraft a aktardığını düşünsene bi dehşet olur map i ben hallederim istersen ezberimde duruyor
kardeşimm knight online türü servere ben başladim :) kendim yapimi 2 yıl felan sürecek şu an askıda felan 2 yıl icinde knight onlineNin nerdeyse aynisi gibi bir server acacagim
kardeş knight online nin bağımlısı gibi birşeyim lütfen çalışmalardan birkaç kare atarmısın ? veya projede yer alabilmem mümkünmü

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Türkiyede kaliteli pluginlere para harcanmış ve profesyonel bir Mmorpg sunucusu ? O da ne ? (Biraz uzun oldu çaktırmayın)

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yanma efektini bir kağıt yaparsın + basma kağıtları vardı hatırlar isen flame kağıdı ice posion felan onu basınca ki eğer silah +7 üstündeyse particle saçar gayet hoş olur hatta knight online serveri bile açılabilir tabi 0 dan kodlarsan oda çok zor valkrie pluginide yap eğer yapıcaksan :D gayet iyi olur hatta kolluk yaparsın yanar felan g3 faction kurarsan eğer g0 dan başlasın gibi böyle bir şey yapılabilirmi sence ki eğer yaparsan gayet para eder benim bakışımdan kinght i bire bir minecraft a aktardığını düşünsene bi dehşet olur map i ben hallederim istersen ezberimde duruyor
Kolluk knighttaki şekliyle değil ama küp blok olarak eklenebilir. Yapılır da uğraşmaya değmez herhalde.