AnimatedMOTD Plugininden Anlayan Konuya Gelsin

lifeplay22

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bende AnimatedMotd Plugini Var Ve Ben Bu Serverdeki Players Yerini Yani Aktif/IP Yazan Yeri Renkli Yapmak İstiyorum Bunu Nasıl Yapabilirim ?

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Configinde ayarı var ( bkz animations/dynamic & static kısmı ) oradan kolay bir şekilde yapabilirsin.

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Yardım Edebilirmisin ?

Pluginin ayar dosyalarının bulunduğu AnimatedMotd-Bungee ( Spigot ise spigot. ) dosyasına girdikten sonra animations kısmına geliyorsun, iki dosya çıkacak dynamic & static adı altında ikisindede

Kod:
status-bar:
  enabled: true
  intervals-per-frame: 1
  text:
  - '&5Online &f> &3<server value="onlineplayers">&f/&c<server value="maxplayers">'

Şuna benzeyen kısmı bulup değiştirebilirsin.

lifeplay22

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Pluginin ayar dosyalarının bulunduğu AnimatedMotd-Bungee ( Spigot ise spigot. ) dosyasına girdikten sonra animations kısmına geliyorsun, iki dosya çıkacak dynamic & static adı altında ikisindede

Kod:
status-bar:
  enabled: true
  intervals-per-frame: 1
  text:
  - '&5Online &f> &3<server value="onlineplayers">&f/&c<server value="maxplayers">'

Şuna benzeyen kısmı bulup değiştirebilirsin.
Bakıyorum Hemen :)[DOUBLEPOST=1426615224,1426615054][/DOUBLEPOST]Hata Verdi Bu Seferde Ben Duş Almaya Gidiyorum BB Gelince Mesaj Atarım

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Sırf onun için AnimatedMOTD aldıysan gereksiz ServerListPlus da kullanabilirdin ?

enisx41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu benden taleb etse idiniz paylaşırdım. (Plugin Jar Özel Ayarlı Pikasada Bu Sürümünü Bulamassınız Kolay Kolay)
Sunucumu bu şekilde paylaşmanız beni mutlu etti teşekkür ediyorum.

lifeplay22

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sırf onun için AnimatedMOTD aldıysan gereksiz ServerListPlus da kullanabilirdin ?
Hayır Kardeş Onun İçin Almadım Bir Tane Yardımsever Arkadaş verdi sağolsun ama kimseye vermem :)
Bunu benden taleb etse idiniz paylaşırdım. (Plugin Jar Özel Ayarlı Pikasada Bu Sürümünü Bulamassınız Kolay Kolay)
Sunucumu bu şekilde paylaşmanız beni mutlu etti teşekkür ediyorum.
:) Skype Yazayım O Zamn Bakarmısınız Bu Arada Sunucunuzu Çok Beğendim :)

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Hayır Kardeş Onun İçin Almadım Bir Tane Yardımsever Arkadaş verdi sağolsun ama kimseye vermem :)

bana da bir arkadaş verdi :)
bu arada hamachi sunucumda bazen fallback motd açılıyor nitradoya geçince sorun devam edermi ?

lifeplay22

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ama Çok İşime Yarıyor O :)[DOUBLEPOST=1426617403,1426617307][/DOUBLEPOST]
bu arada hamachi sunucumda bazen fallback motd açılıyor nitradoya geçince sorun devam edermi ?
Ben Şöle Yaptım Motd Pl lerini Sildim MotdManager,ServerListplus,Sexymotd Tek AnimatedMotd Yi Bıraktım Ve Artik Çıkmıyor Bendede Çıkıyordu Dediğim Gibi Yapın Sorun Çıkmaz Diye Biliyorum :)

enisx41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Teşekkür Ederim Skype saripipi31 :D İsteyen Herkese Paylaşa Bildim Kadar Plugin Paylaşmaktayım Elimdne Geldince Yardımcı Olmaktayım

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ama Çok İşime Yarıyor O :)[DOUBLEPOST=1426617403,1426617307][/DOUBLEPOST]
Ben Şöle Yaptım Motd Pl lerini Sildim MotdManager,ServerListplus,Sexymotd Tek AnimatedMotd Yi Bıraktım Ve Artik Çıkmıyor Bendede Çıkıyordu Dediğim Gibi Yapın Sorun Çıkmaz Diye Biliyorum :)
Zaten sildim başka motd pluginim yok ram azlığı ve plugin fazlalığından olabilir

enisx41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sabah özel işlerim vardı müsait değildim şu an iletişime geçersen cevap vere bilirim