hayır[DOUBLEPOST=1426621083,1426621017][/DOUBLEPOST]Premium un çalıntı değil mi![]()
Ben oralardan ayarları kısıyodumEsc Tuşu vardı dimi dönemimizde Options A basmak da zor I'm Die heeheh
OlmadıArkada Fraps açık kalmış olabilir bende öyle oluyordu nedense
2. olarak Mouse nin DPI si yüksek kalmış olabilir o DPI tuşuna bir kaç kere tıklarsan orijinal DPI sine geri döner.
DPI maus hassasiyeti demek. Mausunun üstünde bir buton olur üstünde DPI yazar. Oyunu aç bir bas bak düzeldi mi iki bas bak düzeldi mi. Böyle böyle test etBende Fraps var ama açık kalmıyo yüklemeden önce başladı 1. si için söledim ve cevabın için sağol ve DPI Nedir o konularda cahilim.Sıradan mousem var.
Mousemde Öle bişi yok[DOUBLEPOST=1428782129,1426622155][/DOUBLEPOST]Her nese bence sorun optifinedan kaynakli optifinesiz oynadigimda olmuyodu deneyim bi[DOUBLEPOST=1428782272][/DOUBLEPOST]DPI maus hassasiyeti demek. Mausunun üstünde bir buton olur üstünde DPI yazar. Oyunu aç bir bas bak düzeldi mi iki bas bak düzeldi mi. Böyle böyle test et
Optifine kullaniyosan ondan olabilir bende sorun çözüldü optifinei kaldirdimara sıra bende de oluyordu o sorun..şu aralar yokama sorunun neden olduğuna dair hiçbir fikrim yok ve internetten bir çözüm bulamadım..
Optifine kullaniyosan kaldır derim bende optifine var ama sorun yok ve tam çözüldüğü sıra gelmisinSorununu bilmiyorum ama garip gerçekten. Banada bi ara oluyordu. azcık döndürüyom maşallah. Resmen 2 takla atıyodum *180 c dönüyor*