Gta 5 Ve Gereksinimler

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar yine ben ve Yine Cahilce Bir Soru
arkadaşımla sohbet ederken
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
in pc ye çıkmasını beklediğimi söyledim bunun üzerine
işletim sistemimin yeterli olmadığını ekran kartının düşük olduğu söyledi
ve tecrübeye danışmaya geldim
bilgisayarın 32 bit olduğunu saymazsak asıl özelliklerine göre değerlendirirsek yeterlimi sizce ?

Buda

İşletim Sistemi:
8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit,
64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2

İşlemci:
Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) /
Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz

RAM: 4GB

Ekran Kartı:
9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)

Sabit Disk Alanı : 65GB

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
orta ayarlarda oynasam yeter,laptop soğutucu ve saat başı 15 dk mola ile oynayabilirmiyim ?

----
nvida gtx 670m 3gb
i7 3630QM 2,4-3,4 ghz işlemci
16 gb ram
----
ekran kartı uyumsuzluğu olmaz umarım

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bir format at. Sonra da ekran karti icin upgrade yap yetecektir :/ tabii optimizasyon sorunu olmayacaksa...

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir format at. Sonra da ekran karti icin upgrade yap yetecektir :/ tabii optimizasyon sorunu olmayacaksa...
optimazyon nedir tam olarak bir anlatırmısın ve 64 bit e geçtiğimi varsayalım
kaldırırmı kaldırmazmı tam olarak kaldırsa bile oynanış seviyesi lag veya donma gibi herhangi bir sorun oluşurmu

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
optimazyon nedir tam olarak bir anlatırmısın ve 64 bit e geçtiğimi varsayalım
kaldırırmı kaldırmazmı tam olarak kaldırsa bile oynanış seviyesi lag veya donma gibi herhangi bir sorun oluşurmu
Lag sunucuda olmuyor mu :/ basitce (ve benim bildigim sekilde) oyunun o anda render ettigi alandaki gorulmeyen noktalarda bulunan objelerden dolayi olusacak fps dususlerini onlemek icin yapilir. Evet sanirim boyle. Gta IV bu konuda sinifta kalmisti. Formati sistemin tam kapasitesini ogrenebilmek icin istedim. Bilgisayarina yukledigin bir program yuzunden de olabilir o ram cunku. Yine de 64 bit su anda en sagliklisi. Eger cidden istenen sistem bu ise 750ti bile is gorur gibi. Yine de garantiye alalim 760 veya 960 al :/

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lag sunucuda olmuyor mu :/ basitce (ve benim bildigim sekilde) oyunun o anda render ettigi alandaki gorulmeyen noktalarda bulunan objelerden dolayi olusacak fps dususlerini onlemek icin yapilir. Evet sanirim boyle. Gta IV bu konuda sinifta kalmisti. Formati sistemin tam kapasitesini ogrenebilmek icin istedim. Bilgisayarina yukledigin bir program yuzunden de olabilir o ram cunku. Yine de 64 bit su anda en sagliklisi. Eger cidden istenen sistem bu ise 750ti bile is gorur gibi. Yine de garantiye alalim 760 veya 960 al :/
pff ben en masrafsız şekilde yapmak istiyordum bunu daha format a bile izin yok onumu alıcam ama ikna etme çabaları var :D
sabah akşam başının etini yiyorum bakalım sonuçta Gta 5 Online geçiş yapabilcekmiyim
her şey İÇİN HERKESE TEŞEKKÜRLER
1280x720 high rahat oynarsın.

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun 32bit işletim sistemlerini desteklemiyor, mecburen 64bit bir Windows kuracaksın.