bir kişi minigame kazandığında para kazanacak ve bu para lobideki bakiyeye eklenecek nasıl yaparım y

PixelNW

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Başlıkta yazdığım gibi bi sorunum var.yardımcı olur musunuz? Lütfen. Şimdiden teşekkürler.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
MySQL destekli money/coin tarzı plugin bul, hem lobiye hem oyun sunucularına ekle, coin api'sini oyununa uyarla.
MySQL destekli olmasına gerek yok. Config ile ayarlanabilen coin sistemini bungeecord içine yazman yeter. Plugin config'e göre hareket eder. Ama bunun için bence özel plugin yazdırılması lazım. Çünkü her minigames için farklı ayarlar gerekebilir. Bu da pluginin API olmasını gerektirecektir. Yani[DOUBLEPOST=1426686039,1426685894][/DOUBLEPOST]Edit: Yani kısmından sonra bir şey gelmeyecekti. Sadece nokta yanlış yerde :)

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu bende düsünmüstümde sonradan vazgeçtim, sanırım coini mysql yerine bungeecord üstüne diyosun, ufak sunucular için ideal fakat büyük bi sunucu açıcak isen bungeecordda lag olabilir.
Birsürü minigames olayıda aslında basit bi yöntem ile çözülebilir, maalesefki neredeyse herkes en zor olan yolu tercih ediyor çok sasırtıcı, lobine bungeecord-mysql destekli mgm sistemini kuran bi pl yapıp, oyunlar özelliklerinide ona ekleyip birçok oyunu sorunsuzca ve basitçe yapabilirsin, mineplex'te böyle yapıyor diye biliyorum.
Arcade SG falan filan .
Ben butun minigamesleri kendim yazdım bug dışında fena degildi yani :D

PixelNW

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Zaten benim yapmak istediğim şey böle serverda SG skywars skyblock olacak kazandığını zaman 500tl gerçek bunu biriktirip vip falan alicaksin yada efekt veya evcil hayvan . bide bungee cordla . yardımcı olun.[DOUBLEPOST=1426689860,1426689731][/DOUBLEPOST]Bende sunucuma plugineer arıyorum . biriniz yardim edebilir.

PixelNW

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
MySQL destekli olmasına gerek yok. Config ile ayarlanabilen coin sistemini bungeecord içine yazman yeter. Plugin config'e göre hareket eder. Ama bunun için bence özel plugin yazdırılması lazım. Çünkü her minigames için farklı ayarlar gerekebilir. Bu da pluginin API olmasını gerektirecektir. Yani[DOUBLEPOST=1426686039,1426685894][/DOUBLEPOST]Edit: Yani kısmından sonra bir şey gelmeyecekti. Sadece nokta yanlış yerde :)
Bana yardim edebilir misin haftasını skype : ali.turgut58[DOUBLEPOST=1426690405][/DOUBLEPOST]
Post 2'de mantığını açıkladım zaten, tek yapmanız gereken fazlasıyla arastırmak.
Ben pl yapmayı bilmiyorum :( zamaninnvarsa hayrına yaparmisin[DOUBLEPOST=1426691586][/DOUBLEPOST]Network coins diye bi pl buldum ise yararmi

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Bana yardim edebilir misin haftasını skype : ali.turgut58[DOUBLEPOST=1426690405][/DOUBLEPOST]
Ben pl yapmayı bilmiyorum :( zamaninnvarsa hayrına yaparmisin[DOUBLEPOST=1426691586][/DOUBLEPOST]Network coins diye bi pl buldum ise yararmi

Hayrına Gadget ve Bungee Destekli Coin Sistemini Sana Beleşe Baban bile Kodlamaz bu devirde