MySQL destekli olmasına gerek yok. Config ile ayarlanabilen coin sistemini bungeecord içine yazman yeter. Plugin config'e göre hareket eder. Ama bunun için bence özel plugin yazdırılması lazım. Çünkü her minigames için farklı ayarlar gerekebilir. Bu da pluginin API olmasını gerektirecektir. Yani[DOUBLEPOST=1426686039,1426685894][/DOUBLEPOST]Edit: Yani kısmından sonra bir şey gelmeyecekti. Sadece nokta yanlış yerdeMySQL destekli money/coin tarzı plugin bul, hem lobiye hem oyun sunucularına ekle, coin api'sini oyununa uyarla.
Ben butun minigamesleri kendim yazdım bug dışında fena degildi yaniBunu bende düsünmüstümde sonradan vazgeçtim, sanırım coini mysql yerine bungeecord üstüne diyosun, ufak sunucular için ideal fakat büyük bi sunucu açıcak isen bungeecordda lag olabilir.
Birsürü minigames olayıda aslında basit bi yöntem ile çözülebilir, maalesefki neredeyse herkes en zor olan yolu tercih ediyor çok sasırtıcı, lobine bungeecord-mysql destekli mgm sistemini kuran bi pl yapıp, oyunlar özelliklerinide ona ekleyip birçok oyunu sorunsuzca ve basitçe yapabilirsin, mineplex'te böyle yapıyor diye biliyorum.
Arcade SG falan filan .
Bana yardim edebilir misin haftasını skype : ali.turgut58[DOUBLEPOST=1426690405][/DOUBLEPOST]MySQL destekli olmasına gerek yok. Config ile ayarlanabilen coin sistemini bungeecord içine yazman yeter. Plugin config'e göre hareket eder. Ama bunun için bence özel plugin yazdırılması lazım. Çünkü her minigames için farklı ayarlar gerekebilir. Bu da pluginin API olmasını gerektirecektir. Yani[DOUBLEPOST=1426686039,1426685894][/DOUBLEPOST]Edit: Yani kısmından sonra bir şey gelmeyecekti. Sadece nokta yanlış yerde![]()
Ben pl yapmayı bilmiyorumPost 2'de mantığını açıkladım zaten, tek yapmanız gereken fazlasıyla arastırmak.
1 plugin ve 50 minigamesli bir sunucu açtıgında anlarsınBug neydi merak ettim, minigames sisteminde ne tür açık olabilir ki çk bst ):
Bana yardim edebilir misin haftasını skype : ali.turgut58[DOUBLEPOST=1426690405][/DOUBLEPOST]
Ben pl yapmayı bilmiyorumzamaninnvarsa hayrına yaparmisin[DOUBLEPOST=1426691586][/DOUBLEPOST]Network coins diye bi pl buldum ise yararmi
Tesekkur ederimHayrına Gadget ve Bungee Destekli Coin Sistemini Sana Beleşe Baban bile Kodlamaz bu devirde