İnternetten çözümünü bulamadığım zaman aşımı hatası

Memetyzr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle iyi akşamlar, forumda belki yüzlerce kere açılmış başlıktır ama bir türlü çözüme ulaşamadığım sıkıntım, zaman aşımı...
Arkadaşlarla Realm'de oynamak için premium aldım mc de ama bir türlü oynayamadım. Her girdiğimde klasik zaman aşımı hatası veriyor. Arkadaşların söylediği javanın güncel olup olmadığını kontrol etmemdi ettim hatta sildim baştan yükledim en güncel sürümü nolur nolmaz diye fakat olmadı yine :(. Dediğim gibi arkadaşların kurduğu sv Realm üzerinden ve ben ne zaman sv'ye girsem zaman aşımı hatası veriyor, javam güncel, saat tarih ayarları tam internette register falandan bahsediyor ama onunla alakası yok, sonuç olarak ne yapacağım bilmiyorum şimdiden teşekkürler.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
hatayı tam olarak anlamadım ve java ne alaka
servera girebiliyorsan yani server giriş yerini görüyorsan bir sorun olmaması lazım
server şifreli(authme plugini) ise kayıt olman lazım önceden kayıt olduysan şifreni girmen lazım
sen servera hiç giremiyorsan güvenlik duvarını antivirüsünü kapamayı dene en kötü ihtimal sorun internetinden kaynaklıdır

Memetyzr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server şifreli falan değil, normal girince oynanabiliyor ben arkadaşın laptopundan girip oynadım şifre falan yazmadan. Servera girince 2 dakika bağlı kalıp oynayabiliyorsun ama sonra zaman aşımı diyerek atıyor serverdan.

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı sorun bende de vardı. Google ın dns sini kullanınca düzeldi. Her bilgisayarda farklı sebeplerden dolayı bu sorun oluşabilir. Javanın azizliği :D