Darius ilk çizimim (Daha yapılıyor)

ilke göre iyimi ?

• Evet

Kullanılan: 5 38.5%
  • Eh işte

Kullanılan: 1 7.7%
  • Çalışman gerek

Kullanılan: 4 30.8%
  • Tekniğin iyi ama gelişitirmen lazım

Kullanılan: 3 23.1%

• Kullanılan toplam oy
    13

ByFatiH23

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oo kardeşim gerçekten güzel olmş eline sağlık[DOUBLEPOST=1426776873,1426776842][/DOUBLEPOST]Bana draveni çizesene :D :D:D:D:D:D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hayırdır sağ altı paintle silince pek gerçekçi olmamış Photoshop ile daha gerçekçi silebilirsin yapanın adını.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Çizim sana aitse emek harcamışsın, buna saygı duyuyorum. Şimdi de kişisel yorumlarımı yapayım:

1- Karakterlerin elleri kötü olmuş, ellere biraz daha özen göster.
2- Çizgileri kalınlaştır.
3- Orantıları ayarla. Mesela bacak gibi görünen şey fazla ortada duruyor. Olması gereken kenara biraz daha yaklaştır.
4- Gölgelendirmeler şimdilik fena değil, çizim bittikten sonra yeniden gözden geçirmeyi unutma.
5- Verebiliyorsan baltayı hafiften bulanıklaştırarak hareket efekti ver.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşın siyah Cd kalemiyle cizidiği ince uzun şekilden dolayı görmek istersen onuda ekliyim
Sağ alt neden paint ile karalanmış?
[DOUBLEPOST=1426779349,1426779234][/DOUBLEPOST]
Hayırdır sağ altı paintle silince pek gerçekçi olmamış Photoshop ile daha gerçekçi silebilirsin yapanın adını.
Eklemeyi unuttum tekrar diyorum Ordada şöyle bir şekil var gerçekten söz konusu olmasın diye karaladım şekil şu
<======3[DOUBLEPOST=1426779789][/DOUBLEPOST]Teşekkürler bu eleştirileri dikkate alacağım ve düzeltmeleri deneyeceğim
zaten yapım aşamasında yapmaya şu an üşeniyorum düzeltmeleri daha sonra yapacağım birde tekrardan fotoğrafı çekeceğim kendi telefonum 3.2 mp olunca her şey bulanık oluyor babamın kamerasını alıcam düzeltince tekrar çekeceğim

Çizim sana aitse emek harcamışsın, buna saygı duyuyorum. Şimdi de kişisel yorumlarımı yapayım:

1- Karakterlerin elleri kötü olmuş, ellere biraz daha özen göster.
2- Çizgileri kalınlaştır.
3- Orantıları ayarla. Mesela bacak gibi görünen şey fazla ortada duruyor. Olması gereken kenara biraz daha yaklaştır.
4- Gölgelendirmeler şimdilik fena değil, çizim bittikten sonra yeniden gözden geçirmeyi unutma.
5- Verebiliyorsan baltayı hafiften bulanıklaştırarak hareket efekti ver.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eklemeyi unuttum tekrar diyorum Ordada şöyle bir şekil var gerçekten söz konusu olmasın diye karaladım şekil şu
<======3
İnanasım geliyor da o şey satır satır mı? 3 tane mi çizdin :/