18 Mart Çanakkale Zaferi

PerfectManTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Bugün 18 Mart Çanakkale Zaferinin 100.Yıldönümü olduğu için bu konuyu açtım.
Bundan Yüz yıl önce atalarımız düşmanların Çanakkale Boğazından Geçmelerini Engellemiş , Bu vatanı bölmelerine izin vermemişti.
Onların Teknolojileri vardı ancak , atalarımızın ise iman dolu Göğsü.Çanakkale Zaferi İmanın Gücünün , Asla yılmamamız gerektiğin en güzel örneğidir.
Biz de atalarımızdan , şehitlerimizden miras kalan vatanımızı koruyalım.250.000 şehit bizim için canlarını verdi.Kıymetini Bilelim.
Şimdi Sizden bir ricam Olacak ; Lütfen Çanakkale Şehitlerimize bir El Fatiha okuyun.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Helal olsun,böyle bir savaşın zaferini hatırlayarak konu açtığın için.Pek bir şey diyemeyeceğim çünkü forum yine ortada yine aynı şekilde değişen bir şey yok lafı uzatıp konuşmanın da bir yararı yok çünkü bir yere varılmıyor. Neden eskisi gibi hiçbir Zafer/Bayram için özel bir konu açılıp Ana Sayfaya koyulmuyor?

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu Vatanı koruyacağız ve kimsenin bizi ayırmasına izin vermeyeceğiz !
O eli ayakları öpülecek şehitlerimize durmaksızın ruhlarına El fatiha göndereceğim.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
O eli ayakları öpülecek şehitlerimize durmaksızın ruhlarına El fatiha göndereceğim.
Bak demeden duramıyorum batıyor abi ya. Fatiha göndereceğim denir El Fatiha göndereceğim denmez <_<
El Fatiha dersen onu duyan herkes Fatiha okumak zorundadır. Aslında değildir ve durduk yere şakasına söylendiğinde bunu söyleyen kişinin ortamda bulunan kişi sayısı kadar fatiha okuması gerek :lol: böyle öğretildi bana :D Bu tür şaka gibi durumlarda zorunlu değiliz. Aslında bu zorunluluk kısmı da... Her neyse El Fatiha dendi mi anladınız siz El Fatiha okuyacağım değil Fatiha okuyacağım denir + Sürekli Fatiha okuyacağına bir Yasin okusan daha hayırlı ve mantıklı olur.[DOUBLEPOST=1426714721,1426714486][/DOUBLEPOST]
İkimizde iyi biliyoruz 2 - 3 Fatiha okuduktan sonra bırakacaksın ve bir kaç gün sonra unutacaksın bari ufak at da civcivler yesin. Bak aşırı gaza geliyorsun ve bu durumlarda yaptığın bu konuşmalar çok çocukça oluyor. Sakin ol -_-

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bak demeden duramıyorum batıyor abi ya. Fatiha göndereceğim denir El Fatiha göndereceğim denmez <_<
El Fatiha dersen onu duyan herkes Fatiha okumak zorundadır. Aslında değildir ve durduk yere şakasına söylendiğinde bunu söyleyen kişinin ortamda bulunan kişi sayısı kadar fatiha okuması gerek :lol: böyle öğretildi bana :D Bu tür şaka gibi durumlarda zorunlu değiliz. Aslında bu zorunluluk kısmı da... Her neyse El Fatiha dendi mi anladınız siz El Fatiha okuyacağım değil Fatiha okuyacağım denir + Sürekli Fatiha okuyacağına bir Yasin okusan daha hayırlı ve mantıklı olur.[DOUBLEPOST=1426714721,1426714486][/DOUBLEPOST]
İkimizde iyi biliyoruz 2 - 3 Fatiha okuduktan sonra bırakacaksın ve bir kaç gün sonra unutacaksın bari ufak at da civcivler yesin. Bak aşırı gaza geliyorsun ve bu durumlarda yaptığın bu konuşmalar çok çocukça oluyor. Sakin ol -_-
Bu konularda çok hassasım. Durmaksızın dan kastım edebiyat yapıyorum. Abartıyorum fakat gerçekten durmaksızın fatiha okuyor değilim. Fakat bu 80 senelik ömrümüzde bu günlerde aralıklarla şehitlerimizin ruhunu şad etmek, sadece 1 günlüğüne, sadece 18 Mart'ta coşkumuzla gaza gelmek çocukluksa diyecek çok söz var fakat kalp kırmaya gerek yok.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Kahramanlık; içerek acı ölüm tasından
İleriye atılmak ve sonra dönmemektir.
Mekanları uçmağ olsun, rahmetle anıyoruz.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bu konularda çok hassasım. Durmaksızın dan kastım edebiyat yapıyorum. Abartıyorum fakat gerçekten durmaksızın fatiha okuyor değilim. Fakat bu 80 senelik ömrümüzde bu günlerde aralıklarla şehitlerimizin ruhunu şad etmek, sadece 1 günlüğüne, sadece 18 Mart'ta coşkumuzla gaza gelmek çocukluksa diyecek çok söz var fakat kalp kırmaya gerek yok.
Çocukça dediğim 18 Mart coşkusuyla gaza gelmen değil ego yaparken abartın olması. Biraz daha ölçülü ol diğer türlü çocukça geliyor mesajların.
Mesela durmaksızın Fatiha göndereceğim yerine her aklıma geldiklerinde ruhları şad olsun diye 3 İhlas 1 Fatiha göndereceğim desen daha iyi olur bence. :/

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
100 yıl önce İngilizleri ve Fransızları Çanakkale'den savuşturarak büyük bir ders verdik. Tarihe altın harflerle adımızı kazıttık. Elizabeth'in gemisi battı. Elizabeth de büyük bir ders aldı: ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!!!

Adamın dibi.

El Fatiha dersen onu duyan herkes Fatiha okumak zorundadır. Aslında değildir ve durduk yere şakasına söylendiğinde bunu söyleyen kişinin ortamda bulunan kişi sayısı kadar fatiha okuması gerek :lol: böyle öğretildi bana :D Bu tür şaka gibi durumlarda zorunlu değiliz. Aslında bu zorunluluk kısmı da... Her neyse El Fatiha dendi mi anladınız siz El Fatiha okuyacağım değil Fatiha okuyacağım denir.

insanlık halidir, yazım hatası yapmış olabilir. hepimiz yazım hataları yapabiliriz.