Centeglassered
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Oyunuma çoklu oyuncu özelliği eklemek istiyorum fakat bunun için ilk önce İnternet üzeriden bilgi paylaşımı hakkında bir kaç program yazıp test etmem lazım. Elimde bir sohbet programı var (test için). Aynı bilgisayar üzerinden bağlantı kurabiliyorum. Bakalım farklı bilgisayarlardan oluyor mu?
Gerekenler:
- Java 8'in yüklü olması. (Update 40 yani son sürüm olursa güzel olur)
- Skype'tan beni eklemiş olmanız. ([email protected] | diye aratırsanız kişilerden Cem Geçgel'i bulursunuz)
Yardım etmek için veya programın kaynak kodu için Skype'tan bana ulaşın. Ya da yorumlarda bildirin ben ekleyeyim. Şimdiden teşekkürler.

Test ettim sonuç : BAŞARILI
Artık benden Multiplayer oyunlar bekleyin görüşürüz. Bu arada birazdan programın son halinin bağlantısını atacağım
Gerekenler:
- Java 8'in yüklü olması. (Update 40 yani son sürüm olursa güzel olur)
- Skype'tan beni eklemiş olmanız. ([email protected] | diye aratırsanız kişilerden Cem Geçgel'i bulursunuz)
Yardım etmek için veya programın kaynak kodu için Skype'tan bana ulaşın. Ya da yorumlarda bildirin ben ekleyeyim. Şimdiden teşekkürler.
Test ettim sonuç : BAŞARILI
Artık benden Multiplayer oyunlar bekleyin görüşürüz. Bu arada birazdan programın son halinin bağlantısını atacağım
Son düzenleme: