Facebook Spam Trojen Silmeyi Öğreten Müslüman Varmı ?

Atapanda

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Tarayıcım Google Chrome bilgisayar her kapatıp açtığımda ve faceye girdiğimde herkeze link atıyor trojen yani nasıl silinir öğretebilirmisiniz ? ?

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Microsoft Essentials Sistemdeki Trojenleri tespit edip siliyor diye biliyorum, yine de araştırsan iyi olur çünkü Facebook trojenleri sisteme mi internete mi kaydolur bilmiyorum.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Onlar browserine eklenti şeklinde bulaşan şeyler browserindeki bütün eklentileri kaldır eğer hala olmadıysa browserini sıfırla veya regeditte browserin uzantısında virüsü ara :(

Atapanda

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Ya dediğim gibi bunu internette araştırman lazım Benim dediğim Microsoft Essentials Windows sistemi ve programlarını kontrol ediyor yani Facebook'ta olan bir Trojeni silmek ile ilgili pek bir bilgi sahibi değilim
şu an google ayarlarına girdim ve herşeyi sıfırladım bakalım olcakmı

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emin ol onlardan kurtulmanın türlü türlü yolları var fakat 1. denemede gitmediklerini söyliyeyim...
Büyük ihtimalle arkadaşlarında dediği gibi chrome'a (kullandığın browser'e) bulaşmıştır...
sana önerim şu program:ADWcleaner
program gayet güvenilir,hızlı ve temiz.
eskiden bendede buna benzer şeyler vardı onlardan adwcleaner ile kurtuldum ama biraz daha dikkatli ol birşeyler indirirken :)