SkriptTurkiye - Proje - Beta

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
[SKRİPTTURKİYE]

Merhabalar,@Minecraftplayerr ile bir proje düşündük ve şuanda küçük çaplı bir projedir.Bu projeyi sizlere tanıtmak istedik,yaptığımız veya yapılan skriptleri,site üzerinden kendinize göre kolayca ayarlıyıp kullanabilirsiniz.Tabi,şuanda sadece 1 skript var sitede,oda @Minecraftplayerr 'in yaptığı genel skripttin,bu skriptin ayarlarını site üzerinden kendinize göre değiştirebilirsiniz.

Sitemiz; skriptturkiye.com /
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

'dur.
Sitemiz beta sürecindedir,yakında daha çok geliştirilecektir.

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Site DMCA Koruması altına alınmıştır,fikir çalınırsa dmca ya şikayet edilecektir.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Site benim genel skripte ayarlandı. Sitenin kodlarının %99'u bana ait ben olmasam yapamaz böyle bir site :D
Altı üstü inputlardan veriyi çekiyorsun yazdırıyorsun pülüs[DOUBLEPOST=1426884773,1426884693][/DOUBLEPOST]
Site DMCA Koruması altına alınmıştır,fikir çalınırsa dmca ya şikayet edilecektir.
DMCA sadece içeriği korur, yazılarının kopyalanmasını yasaklar diye biliyorum. Ona bakarsak Playstation ile Xbox'un birbirine dava açması lazım. Fikri koruyabileceğini sanmıyorum.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Altı üstü inputlardan veriyi çekiyorsun yazdırıyorsun pülüs[DOUBLEPOST=1426884773,1426884693][/DOUBLEPOST]
DMCA sadece içeriği korur, yazılarının kopyalanmasını yasaklar diye biliyorum. Ona bakarsak Playstation ile Xbox'un birbirine dava açması lazım. Fikri koruyabileceğini sanmıyorum.
Dabıl kill. Zaten ahım şahım bir şey yok ortada basit şeyler üzerine yoğunlaşmış böyle çok insan gördüm. Çok yürümez diye tahmin ediyorum.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanlar neden buna ihtiyaç duysun ki?
broadcast "mesaj" yazıp halledilebilecek bir şeyi neden bir siteden oluşturmaya uğraşsınlar ki?