İnternetim ile sorunlar =(

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhabalar nerdeyse 4-5 aydır internetim gidip gidip geliyor ve son günlerde sıklaşmaya başladı.Oyun oynarken durmadan herkes donuyor ve bir süre sonra oyundan atıyor...Düzgün oyun oynayamıyorum ve TTNET kullanıyorum.TTNET Müşteri Hizmetlerini aradık fakat bağlantı kopuk dediler ve aradan neredeyse 1 ay geçti fakat hayla bir şey yok...Dün yine aradık ve yine aynısını söylediler...Arkadaşlar gelipte bana Türkcell'e geç falan demeyin...Bu konuyu açarken bile internet gitti...

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizdede böyle sürekli eskiden internet giderdi.Bir baktırdık kotayı aşmışsınız dediler.Kotayı yükselttik gene aynı hata vardı.başka bir bayiye götürdük.Onlarda modeminiz eski yeni modem vereceğiz dediler ve yeni bir modem verdiler (belli bir modem yaş sınırı var o sınırı geçtiyse bedava modem).Ve şu an bir sıkıntı yok.
Modemin yaşına baktır ilk önce derim.(sadece 1 TTNET bayisine gitme.Çünkü hepsi farklı kabahat uyduruyor)

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben modemi hiç değiştirmedim,bilgisayarıda yani 7-8 yaşımdan beri kullanıyorum...şu an 13 yaşındayım.

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslında ben konuşmadım ama ilk olarak bizim internetimize baktı ve bağlantı kopuk dediler.Bunun dışında bir şey bilmiyorum...

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Oha işte benim uzmanlık alanım.
Her yıl internet ile uğraşmak zorunda olanlar derneğine hoş geldin.
Bilgili bir tanıdığına IP adreslerini kontrol etmesini iste. Modem alacaksan da Cisco Connect öneririrm. Ama genellikle bir faydası olmaz çünkü Modemler bazen otomatik IP adresleriyle geldiği için internet sorunlarını gideriyor, yani hepsinde olmuyor.
Yani IP/ID adresini kontrol et, bilgili bir tanıdığından nasıl olması gerektiğini öğren ve olması gerektiği gibi ayarla.

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim haklısın bu aralar bendede olmaya başladı böyle olunca insanın sövesi geliyor ama boş işte :(

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oha işte benim uzmanlık alanım.
Her yıl internet ile uğraşmak zorunda olanlar derneğine hoş geldin.
Bilgili bir tanıdığına IP adreslerini kontrol etmesini iste. Modem alacaksan da Cisco Connect öneririrm. Ama genellikle bir faydası olmaz çünkü Modemler bazen otomatik IP adresleriyle geldiği için internet sorunlarını gideriyor, yani hepsinde olmuyor.
Yani IP/ID adresini kontrol et, bilgili bir tanıdığından nasıl olması gerektiğini öğren ve olması gerektiği gibi ayarla.
Çevremde internet konusunda en iyi olan kimse yok ben bilmiyorsam çevrem hiç bilmez zaten...

M

MUHDE

Ziyaretçi
TTnet ise normal yapacağın bir şey yok asla takmayacaklar seni ömrünün sonuna kadar o internet ile kalacaksın :(

O yüzden ttnetten başka bir şey kullan süperonline mesela :(