Yardım Minecraft Forge 1.7.2 açılmıyor

BarbarGGB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft 1.7.2 sorunsuz çalışıyor ancak kendi sitesinden indirip installer le kurduğum forge çalışmıyor. 1.6.4 ten kalma tüm modları sildim mods klasörünü bile ancak girişte hata veriyor[DOUBLEPOST=1391804130,1391803786][/DOUBLEPOST]bu arada team extreme crack kullanıyorum onla alakası olabilirmi ?[DOUBLEPOST=1391889645][/DOUBLEPOST]bilen varsa söyleyebilir mi x r a y ve tmı dan başka mod kullanamaıyorum

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TeamExtreme launcherden kaynaklanmıyor orası kesin. Ama gerisi hakkında bir şey diyemeyeceğim.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.2'de forge kullanmadım. 1.6.4'te kullandım ama sorun olmadı. 1.7.2 kurup hiç denemedim. Crash veriyorsa kurulumda bir şey vardır, ama installerin hata olasılığı düşük. Başka bir nedeni olabilir. TMI'yı forge olmadan ayrı bir sürüme kurup forgenin içinde kullanmadan dene bir de. Modları skydaz'dan installerle kurup da deneyebilirsin.

BarbarGGB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
forge profiline tmı kurmadım forge ı versiyonlardan sildim yeniden denedim kurmadan önce mods klasöürünü de sildim yani mod falan yok

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modları Skydaz'dan yükleyip dene. Olmadıysa crash reportu yaz, sorunu anlayan biri cevap verir. (Ben o kişi değilim :D )

BarbarGGB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
mod olmadan crash veriyor sen modları skydaz dan yükle diyorsun :D[DOUBLEPOST=1391936786,1391936665][/DOUBLEPOST]bu arada crash-report vermiyor girişte devoloper console var orada yazılar çıkıyor sonra
Job 'Version and Libraries' finished with 1 failure(s) !
yazıyo ve minecraft başlmaıyor[DOUBLEPOST=1391938571][/DOUBLEPOST]minecraftı sildim keinett le yeniden yükledim yine forge çalışmıyor :([DOUBLEPOST=1391959844][/DOUBLEPOST]bişeilde düzeldi bi daha çalıştırdığımda bütün forge versiyonlarını sildim 1.6.4 dahil

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mod olmadan crash veriyor sen modları skydaz dan yükle diyorsun :D[DOUBLEPOST=1391936786,1391936665][/DOUBLEPOST]bu arada crash-report vermiyor girişte devoloper console var orada yazılar çıkıyor sonra
Job 'Version and Libraries' finished with 1 failure(s) !
yazıyo ve minecraft başlmaıyor[DOUBLEPOST=1391938571][/DOUBLEPOST]minecraftı sildim keinett le yeniden yükledim yine forge çalışmıyor :([DOUBLEPOST=1391959844][/DOUBLEPOST]bişeilde düzeldi bi daha çalıştırdığımda bütün forge versiyonlarını sildim 1.6.4 dahil
Demek ki ya sen anlatamadın, ya ben anlayamadım, ya da ikiside. :D
Hata ne söylemiyorsun ki. :D
O failure ben ilk premium alıp .minecraftı silip en baştan sürümleri yüklerken oluyordu. Üç kez silip yeniden kurduğumda geçti. Çok sinir bir şey.

BarbarGGB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence balına geçti ya da libraries sıfırlandı diye geçti bu arda forge ...024 kullanın son versiyon değil :D

xenecode

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Açılması için mods klasöründeki bütün modları sil açılır çünkü modlarda sorun vardır ben öle yaptım geçti.

xemirhan12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

C:\Program Files\Java\jre1.8.0_31\bin\javaw.exe bunu C:\Program Files\Java\jre7\bin\javaw.exe olarak değiştir