Etiketlenmisim
Bir deneyecegim 3. yolu seçecegim gibiMinecraft'da farklı sesleri oynatmanın üç yolu var.
-Birinci yol kaynak paketindeki sesleri düzenlemek.
-İstediğin sesi koyabilrisin.-Değiştirdiğin ses ogg biçinde ve düşük frekansda olmak zorunda.
-Değiştirmek istediğin ses'in uzunluğu değiştireceğin sesten kısa olmak zorunda.
-Oyuncular kaynak paketi yüklemek zorunda.-İkinci yol her oyuncuya kaynak paketi gibi bir ses programı yükletmek ve bu ses programını eklentiden gelen emirlerle oyunculara yönlendirmek.
-En temiz yol bu.
-İstediğin ses biçimlendirmesini kullanabilirsin.
-İstediğin frekansı ve uzunluğu kullanabilirsin.
-Oyundaki sesleri değiştirmeye gerek yok ciddi anlamda yeni sesler eklersin.-Oyuncular client programını yüklemek ve açmak zorunda.
-Java bilgisi gerek.-NMS'yi pek önermiyorum açıkcası sesler kalitesiz oluyor ve TPS'yi düşürebiliyor.
Umarim bu çalışıcaktir .Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Direk yükleyip müzik calmasını beklersen calışmaz api bu nasıl kullanılacagını göstermiş.EtiketlenmisimAradigin icin saol
Bir deneyecegim 3. yolu seçecegim gibi[DOUBLEPOST=1426954776,1426954741][/DOUBLEPOST]
Umarim bu çalışıcaktir .
Biliyorum .Direk yükleyip müzik calmasını beklersen calışmaz api bu nasıl kullanılacagını göstermiş.
Arkadaş Direk MP3 den Bahsediyor.Direk yükleyip müzik calmasını beklersen calışmaz api bu nasıl kullanılacagını göstermiş.
Minecraft'da farklı sesleri oynatmanın üç yolu var.
-İstediğin sesi koyabilrisin.-Değiştirdiğin ses ogg biçinde ve düşük frekansda olmak zorunda.
-Değiştirmek istediğin ses'in uzunluğu değiştireceğin sesten kısa olmak zorunda.
-Oyuncular kaynak paketi yüklemek zorunda.-İkinci yol her oyuncuya kaynak paketi gibi bir ses programı yükletmek ve bu ses programını eklentiden gelen emirlerle oyunculara yönlendirmek.
-En temiz yol bu.
-Oyundaki sesleri değiştirmeye gerek yok ciddi anlamda yeni sesler eklersin.-Oyuncular client programını yüklemek ve açmak zorunda.
-Java bilgisi gerek.-NMS'yi pek önermiyorum açıkcası sesler kalitesiz oluyor ve TPS'yi düşürebiliyor.
Bir deneyecegim 3. yolu seçecegim gibi![]()
Client yöntemini ben Skript, Visual Basic ve PHP ile yapabilirim.Minecraft'da farklı sesleri oynatmanın üç yolu var.
-En temiz yol bu.
Sonoyucuda bi aralar oyuna girince muzik diski çalıyordu onu nasıl yapmıştınız?Bu üçüncü yolu bir tek ben mi bilmiyorum? Nasıl oluyor bu üçüncü yol biraz ipucu verebilir misiniz? NMS ile nasıl yeni bir müzik eklenebilir ki oyuna?