Kaynak Paketlerindeki Türkçe Karakter Yada Font Sorunları

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi proglamla editleyerek düzeltirim atıyorum değişik bir fontu olan kaynak paketi var türkçe karakterlerin bazıları
gözükmüyor gözlemlediğim kadarıyla genelde ş ve büyük İ gözükmüyorum birde ı harfi şimdi gidipde
c harfinin altına nokta eklesem ç gibi yapsam ç harfinin olduğu yere koysam düzelirmi yada
ı harfinin olduğu yere i harfinin noktası silip koysam font dosyalarına ı ş İ gibi harfler şekil olarak gözüküyor
yada arkadaşlar direk minecraftın kendi fontlarını nasıl atarım en ufak bilgiyi dahi verin ayrıca unicode fontsmu ne işte o
onu açınca fontlar devredışı kalıyor ve sevmediğim bir yazı stili çıkıyor fontları düzeltemiyorsan devredışı olsun
ama o ince yazılar olmasın yerine o ince yazılar devre dışıyken olan harfler olsun yardımlarınızı bekliyorum

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Default texturedeki karakter dosyasını kullandığın texture packa at yapabilirsen mantıklı ve olanaklı görünen bir çözüm.

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Default texturedeki karakter dosyasını kullandığın texture packa at yapabilirsen mantıklı ve olanaklı görünen bir çözüm.
Bende tam onu yapıyordum ama çok güzel bu kaynak paketinin fontu onun yerine hd font indirsem mc için onu atsam
olabilir aslında[DOUBLEPOST=1427017406,1427006725][/DOUBLEPOST]Sorun çözüldü