FFA - Yarı RPG Sunucusu Yapım Başladı.. Rpg ve Ortacağ Hayatı Sevenler Önerilerinizi Bekliyorum

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
zaten bu nedenle oyunu tam tamına rpg yapmadık.. Normal factionun survival-age of empires-mbwarband- travian gibi oyunlarla karısmıs hali gibi oldu.. rpg kısmı ise krala sadık olmak-çalışıp krallığına para kazandırmak- savaşlara katılmak gibi şeylerden ibaret..
[DOUBLEPOST=1426957701,1426938960][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Şu anda uygun bir map bulduğumuuzu düşünüyorum.. İlgilenen arkadaşlar buradan gözlemleyebilirler..
Krallıkların tam yerlerini şemada olduğu gibi belirleyip yapıma başlayacağız..
Önemli bir soru ve acil cevap istiyorum... Çölde krallık olmalımı? Bitkilerin yetişmesini çöl nasıl etkiler? .. Krallıkların eşitliği ilkesini bozarmı?[DOUBLEPOST=1426990578][/DOUBLEPOST]Son durum.. Dynmap render bitti.. Yapıların yüzde 80 i tamam diyeblrz(harita yapımına yarın başlıyoruz.) ip den aktif takip edebilirsiniz kısmende olsa..

Krallıklar arası 5 dakikada atla gidilecek..
Maden Sayısını Arttırıyoruz... Kendi köy ve kalelerinizdeki madenler daha kücük ve az ürün verecek..
Bu nedenle etrafta başka krallıklara ait maden varsa yağmalamayı başarırsanız avantajlı olacaksınız..
Online sayısı yeterli olursa ticaret olacak.. Yani diğer ülkelerin ticaretine zarar vermek icin saldırılarda bulunabilirsiniz...
Spawn komutunu bile kaldırmayı düşünüyorum... Eğer kervan ve ticaret olmasın diyorsanız fhome ve spawn komutları serbest olacak.. ama bence rpg mantığına aykırı..oyuna büyük bir darbe olur.. umarım cogunluk yolculuk etmeyi sever...

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
[DOUBLEPOST=1426957701,1426938960][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Şu anda uygun bir map bulduğumuuzu düşünüyorum.. İlgilenen arkadaşlar buradan gözlemleyebilirler..
Krallıkların tam yerlerini şemada olduğu gibi belirleyip yapıma başlayacağız..
Önemli bir soru ve acil cevap istiyorum... Çölde krallık olmalımı? Bitkilerin yetişmesini çöl nasıl etkiler? .. Krallıkların eşitliği ilkesini bozarmı?[DOUBLEPOST=1426990578][/DOUBLEPOST]Son durum.. Dynmap render bitti.. Yapıların yüzde 80 i tamam diyeblrz(harita yapımına yarın başlıyoruz.) ip den aktif takip edebilirsiniz kısmende olsa..

Krallıklar arası 5 dakikada atla gidilecek..
Maden Sayısını Arttırıyoruz... Kendi köy ve kalelerinizdeki madenler daha kücük ve az ürün verecek..
Bu nedenle etrafta başka krallıklara ait maden varsa yağmalamayı başarırsanız avantajlı olacaksınız..
Online sayısı yeterli olursa ticaret olacak.. Yani diğer ülkelerin ticaretine zarar vermek icin saldırılarda bulunabilirsiniz...
Spawn komutunu bile kaldırmayı düşünüyorum... Eğer kervan ve ticaret olmasın diyorsanız fhome ve spawn komutları serbest olacak.. ama bence rpg mantığına aykırı..oyuna büyük bir darbe olur.. umarım cogunluk yolculuk etmeyi sever...
Oyunda herhangi bir ışınlanmaya yarayan bir komut olmasın bence. Sadece başlangıç yerinde krallık seçmek için ışınlansınlar :)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oyunda herhangi bir ışınlanmaya yarayan bir komut olmasın bence. Sadece başlangıç yerinde krallık seçmek için ışınlansınlar :)
İşte böyle olunca oyuncular zor diyerek girmiyor, diğer şekilde yaparsanız da düzgün oyuncular saçma olmuş diyerek çıkıyor. Düzgün oyuncu sayısı azdır genelde ama düzgün oyuncu olmadığında o sohbet penceresinin halini görmeyi istemem :(

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
seçenekle
sadece /spawn olabilir (cok düsük gelirli ticaret olur)
sadece f home olabilir (cok düsük gelirli ticaret olur)
2 side olabilr.. (ticaret olmaz)
hicbiri olmayabilir.. (ticaret geliri iyi olur) Ticaret yolları önem kazanır.. Hatta kervansaray - savunma kuleleri gibi seyler denenebilir...[DOUBLEPOST=1427025934,1427023310][/DOUBLEPOST]evet önerilernizi bekliyorum...