On death yardım edin (Skript)

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar. On death kullanıyorum ve şunu yazıyorum: sorun ne olabilir ? entity'i <none> olarak gösteriyor.

on death:
on death of player
broadcast "%player% isimli oyuncu %entity% tarafından öldürüldü."
%entity%'i gidip <none> olarak görüyor. Ne olabilir sorun ?

Intra

Marangoz
En iyi cevaplar
0
%entity% nin ne olduğunu yazmamışsın. %attacker% koyman gerekir.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
%entity% nin ne olduğunu yazmamışsın. %attacker% koyman gerekir.
bir deneyeceğim.[DOUBLEPOST=1427038053,1427037917][/DOUBLEPOST]Evet, Güzel çalışıyor. Ama sorunum var gene. öldükten sonra gene bir şey yazuyor. Creeper tarafından öldürüldü'den sonra yazıyor bunu:
<none> adlı oyuncu <none> tarafından öldürüldü. Bunu nasıl önleyebilirim ?[DOUBLEPOST=1427038126][/DOUBLEPOST]OHA noldu biliyor musun. bir canavar kestim ve: <none> adlı oyuncu paulinhoOHD(benim nickim) tarafından öldürüldü. Buna ne diyecez acaba :([DOUBLEPOST=1427038179][/DOUBLEPOST]Yani canavarları "PLAYER" olarak sayıyor. Hay yahu![DOUBLEPOST=1427038276][/DOUBLEPOST]En iyisi biri bana on death'lı bir kod yaz olmuyacak gibi bu iş.

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
on death of player:
broadcast "&6%victim% %attacker% Tarafından Öldürüldü!"

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Kod:
on death:
victim is player
broadcast "&9Bilgi> &6&l%victim% &7isimli oyuncu &6&l%attacker% &7tarafından öldürüldü!"

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
az önceki mesajında farklı bir şey diyordun ve şimdi bunun doğru olduğunu anladın neyse gene de satır fazlalığı yapıyor yazdığın
Satırın Önemi Yok Önemli Olan Kelimeler.
Eğer On death 'ı kullanıp victim is player koymazsan her ölen canlıya öldü mesajı gönderir.Ama eğer on death of player yaparsan sadece oyuncuya mesaj gönderir.Ben Victim is player ile yapılanı daha uygun görüyorum.

(Bu Mesajıda anlamadı)

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Smash_Remix GameWarrior doğru söylüyor. Az önce pig'i öldürdüm ve pig paulinhoOHD tarafından öldürldü yazdı :D