- En iyi cevaplar
- 0
Benimki en kolayı. Çözersin haydi![]()
Sen bana Grignard bileşiklerinden primer alkol eldesini açıklarsan ben de şifreni çözmeyi denerim. B)
Benimki en kolayı. Çözersin haydi![]()
Babam kimya mezunuydu bir sorayım onaSen bana Grignard bileşiklerinden primer alkol eldesini açıklarsan ben de şifreni çözmeyi denerim. B)
Her harf onun 3 önündekine denk geliyor ?Diğer ipucunu da vereyim. Şifreler her 3 harfte bir denk geliyor...
Hayır. 3 harften sonra bir şifre çıkıyor. 3 tane sayıdan sonra diğer şifre geliyor. Tek kalan şifre ise BOR yazan yer. Ki onu ben boşluk için kullanıyorum.Her harf onun 3 önündekine denk geliyor ?
Benim şifremi çöz* 2851352851551328291629151114Hayır. 3 harften sonra bir şifre çıkıyor. 3 tane sayıdan sonra diğer şifre geliyor. Tek kalan şifre ise BOR yazan yer. Ki onu ben boşluk için kullanıyorum.
UIMWW2CO2G2HBORUIMOB5TTLBORbirWW2UPSBROBLOBRO Burada "size son bir ipucu" yazıyo. Hadi ama merak ediyorum kim bulacakBenim şifremi çöz* 2851352851551328291629151114
Sen benimkini bul ilk*UIMWW2CO2G2HBORUIMOB5TTLBORbirWW2UPSBROBLOBRO Burada "size son bir ipucu" yazıyo. Hadi ama merak ediyorum kim bulacak![]()
Şey... CYO bir harf belirtkeni değilCYOBORWS1R7QWS1GGIBORGFEWS1PPHGGIGOMQLFBOREQXUUOGGIULMQLF
Çözüm: kov bostancı danayı, yemesin lahanayı.
solved by INTRA !
3. şifre : ????CS?O P???İŞey... CYO bir harf belirtkeni değil![]()