normender2012
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
orjinal alın
Aklıma gelen ilk şeyi yazdım. (Toplum ingidilitğilizliğe gidiyor..)neden ingilizce konuşuyorsun şimdi artistlik olsun diye mi fazla asimile olduk toplumca
değil.Hiç uğraşma bence. En iyisi minecraft ^.^
Ben orjinalini aldım, aldığıma pişman oldum. Rekabetçi maçlarında bile hacker oluyor. Zaten rekabetçi değilse duvardan oyun başladığı an vurulmaya hazır olun. Buglarından falan bahsetmiyorum bile. Oyundan düştünüz mü? Malesef geri bağlanamazsınız.Ben olsam elimi sürmem Crackli Global Offensive'e. Botlarla oynamayı bırak da orjinali kadar zevk alamazsın.
*Şşt çaktırma oyunu oynamadım arkadaşlarımda var*Ben orjinalini aldım, aldığıma pişman oldum. Rekabetçi maçlarında bile hacker oluyor. Zaten rekabetçi değilse duvardan oyun başladığı an vurulmaya hazır olun. Buglarından falan bahsetmiyorum bile. Oyundan düştünüz mü? Malesef geri bağlanamazsınız.
*Şşt çaktırma oyunu oynamadım arkadaşlarımda var*
NEDEN BENİM GİBİ FAKİRLERE BU İŞKENCEYİ YAPMAK ZORUNDASINIZLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bir şey mi diyordun canım?
Geçme gibi bi derdim yok kiVictoryAndGlory PalmDesert i ölsen geçemezsin![]()
Ben şuana kadar hiç bug ve hileci ile karşılaşmadım, hileci olursa da VAC yiyor zaten.Ben orjinalini aldım, aldığıma pişman oldum. Rekabetçi maçlarında bile hacker oluyor. Zaten rekabetçi değilse duvardan oyun başladığı an vurulmaya hazır olun. Buglarından falan bahsetmiyorum bile. Oyundan düştünüz mü? Malesef geri bağlanamazsınız.
ttnetle alakası yok malesef. crashten dolayı düşmüştüm ve rekabetçi maçıydı.Ben şuana kadar hiç bug ve hileci ile karşılaşmadım, hileci olursa da VAC yiyor zaten.
Rekabetçi girmiyorumDüşmen senin sorunundur, TTNET alma o zaman.
Bilgisayar sorunu ggttnetle alakası yok malesef. crashten dolayı düşmüştüm ve rekabetçi maçıydı.