OLACAK DEMİŞTİM! - Minecraft: Survival Games #3

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kazandığımız ilk maça özel like patlaması bekliyorum arkadaşlar, hepinize iyi seyirler :D

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yaptım, oldu!
Aferin, iyi iş yapmışsın kazanarak. İyi olmuş, olmasına da...
Sen her oynadığın oyunu mu çekiyon gardaş?
Bak ben sana söylüyorum, eğer böyle kaybettiğin oyunları da çekersen, videolar sevilmez. Sadece epic savaşlar içeren yenilgilerini yükle youtube'a. Onun dışında özel bir şey yoksa sadece kazandıklarını ekle :3

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaptım, oldu!
Aferin, iyi iş yapmışsın kazanarak. İyi olmuş, olmasına da...
Sen her oynadığın oyunu mu çekiyon gardaş?
Bak ben sana söylüyorum, eğer böyle kaybettiğin oyunları da çekersen, videolar sevilmez. Sadece epic savaşlar içeren yenilgilerini yükle youtube'a. Onun dışında özel bir şey yoksa sadece kazandıklarını ekle :3
Epic savaş dediğin bundan önceki videoda var. Her oynadığım oyunu yüklemiyorum henüz mc survival gamesin 3. bölümündeyim, her oynadığımı koysam dizerdim buraya heralde 25-30 tane. MCSG de video çıkarmak o kadar kolay değil, dün akşam saat 7 da başlayıp 12 ye kadar bir oyun çıkaramadım. Kafama yatanı koyuyorum dediğinin aksine olumlu yorumlar alıyorum.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Epic savaş dediğin bundan önceki videoda var. Her oynadığım oyunu yüklemiyorum henüz mc survival gamesin 3. bölümündeyim, her oynadığımı koysam dizerdim buraya heralde 25-30 tane. MCSG de video çıkarmak o kadar kolay değil, dün akşam saat 7 da başlayıp 12 ye kadar bir oyun çıkaramadım. Kafama yatanı koyuyorum dediğinin aksine olumlu yorumlar alıyorum.
*Öneriye teşekkür ile cevap verilir*
O kadar dikkatli incelemedim. Zaten öncelkileri de gördüğümden emin olmadığım için *-*