Hareketli Fotoğraf Yapmak !

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
onu nasıl indirdin yav 2-3 gb o sırf birisini popo etmek için uğraştın mı :D :D
bide burnunda kötü duruyor :D ağzına sok onu yanlız :D
yeni farkettim, allaha inanmıyormusun ? yani sadist'in anlamını çok bilmiyorum da ateistle eş değer gibi bir şey heralde ? allaha inanmıyorsun galiba :o allah seni taş eder taş çocuğum :D

Önce sadistin ne oldugunu ögrensen ? ^_^
ve artık öyle şeyler yapmıorm uslu cici bi kız oldum ben sadece biraz fazla burn içiorm o kdr

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaş 16, sabah akşam pc'deyim işim sadece knight oynamak ve hile (k0xp) yazmak :D araştırma yapmam, sevmem. sadece kod araştırırım. :) mazoiştir ne hocam :D

eziyet görmeyi seven ^.^
[DOUBLEPOST=1427289748,1427289705][/DOUBLEPOST]
burn günahmı ki :) onu ben fakir burn'unu canım sıkıldıkça içiyorum nede olsa 1milyon :D:D
bidahakine öğrenmeden yorum yapmam tşkrler ^^

500 Ml = 5 Tl - Rammar

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
işte, oda allaha inanmamanın bir yolu;

“Kendi ellerinizle kendinizi tehlikeye atmayın.”(Bakara, 2/195)
"Kendi kendinizi öldürmeyin." (Nisâ, 4/29 )

+ onların "tevsir" adı altında açıklamları var lütfen araştır ^_^ az önce araştırıcam bidahakine demiştin :D
manası düşündügünden farklı ve eksik yazmışsın ayeti :D

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Mazoşist oldugunu bilmiodm *_* kıyamam ben kendime
ayrıca yalan deil 15 gün rehabilitasyona sonra psikiyatriye gittim ve artıq normalim ^_^
Sen farkında değilsin ama yazarken eklediğin mimikler insana gerçekçilik hissi vermek yerine onu kendinden itiyor :(
Üstüne bir de bazen çok uç cevaplar veriyorsun ve millet cevap vermek için iki saat düşünmeli çünkü o kadar iğneleyici ama nazik ki yanlış yazarsa kırılacakmışsın gibi hissettiriyor :(
Tabi bunlar benim görüşüm :(

kendin dedin'ya "din" ile alakası yok diye, bende seni "popo" etmek için bağladım oraya :)
Ha işte o "popo" etmeyi bıraksan iyi olur. Can sıkmaya başlıyor.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kendin dedin'ya "din" ile alakası yok diye, bende seni "popo" etmek için bağladım oraya :)[DOUBLEPOST=1427290058,1427289997][/DOUBLEPOST]
ben araştırmayı sevmem. dediğim gibi :)

burda açıklıyor ^ ^ ^

bazı şeyleri araştırmadan söylememelisin başına sorun açabilir ^_^
ayet bu şiir deil.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen farkında değilsin ama yazarken eklediğin mimikler insana gerçekçilik hissi vermek yerine onu kendinden itiyor :(
Üstüne bir de bazen çok uç cevaplar veriyorsun ve millet cevap vermek için iki saat düşünmeli çünkü o kadar iğneleyici ama nazik ki yanlış yazarsa kırılacakmışsın gibi hissettiriyor :(
Tabi bunlar benim görüşüm :(

Ha işte o "popo" etmeyi bıraksan iyi olur. Can sıkmaya başlıyor.

Mimikleri her zaman samimi olarak yapmıyorum alışkanlık olmuş :D
her yazımda italik yazmam gibi
[DOUBLEPOST=1427290258,1427290223][/DOUBLEPOST]
"kuran-ı kerim" de yanlış mı yazacak ? yani onu mu demeye çalışıyorsun

eksik yazmışsın, ve anlamı direk okundugu gibi deil. tmm kapatılm konuyu dini içerik yasak.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
nasıl dini içerik yasak kardeş ? forum burası herkes küfür haricinde istediğini yazabilir ? allahsız mı yoksa forum krucusu ? öyle bişeymi yani bilelim ona göre işlem yapalım geri dönmeyi düşünüyordum foruma çünkü...

Başıma bir şey gelsin istemiyorum, kuralları okursan dini içerk paylaşmak yasak dio. Şimdi aklıma geldi ;(

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Mimikleri her zaman samimi olarak yapmıyorum alışkanlık olmuş :D
her yazımda italik yazmam gibi
[DOUBLEPOST=1427290258,1427290223][/DOUBLEPOST]

eksik yazmışsın, ve anlamı direk okundugu gibi deil. tmm kapatılm konuyu dini içerik yasak.
İtaliği farketmedim açıkçası.
şimdi burdan bi polemik başlarsa , "adresini versene lan vêlet" ' e kadar gider, oyüzden "uzatmak istemiyorum" :)
Eğer adres istersen hemen şimdi verebilirim, ima yapma :)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0