Hareketli Fotoğraf Yapmak !

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
nasıl dini içerik yasak kardeş ? forum burası herkes küfür haricinde istediğini yazabilir ? allahsız mı yoksa forum krucusu ? öyle bişeymi yani bilelim ona göre işlem yapalım geri dönmeyi düşünüyordum foruma çünkü...
Forumda Din yasak değil popo etme sevdalı egosunu tatmin etmeye çalışan forum üyesi forumda dini tartışmalar yasak din muhabbetleri yasak. Çünkü burası bir forum hıyar da çıkar dinazor da çıkar birisi der şu şöyledir (din hakkında) diğeride ona inanır ama ona söyleyen kişide yanlış biliyordur bu yüzden forumda din konuşmak tartışmak yasak çok zoruna gidiyorsa git forum yöneticisiyle konuş o kadar.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
konuyu değiştirme yapamiycamı sölemiştin ve yaptım bu kadar basit B)
Hayır yapamadın. Bu yapmaya çalıştığın şekil değil :D
Şimdi bir GIF yaptın diye bu çocuksu beni ezme yarışında ilerlediğini mi düşünüyorsun?
Sana bir zaman biçtik bakalım O zaman içerisinde uslu duracak mısın scene kid.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır yapamadın. Bu yapmaya çalıştığın şekil değil :D
Şimdi bir GIF yaptın diye bu çocuksu beni ezme yarışında ilerlediğini mi düşünüyorsun?
Sana bir zaman biçtik bakalım O zaman içerisinde uslu duracak mısın scene kid.

evet ilerledigimi düşünüorum, ben zaten uslu bi kızım düzenli psikologum var
söylemekten sıkıldım, insanlar bazen saçma şeyler yapabilio

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
evet ilerledigimi düşünüorum, ben zaten uslu bi kızım düzenli psikologum var
söylemekten sıkıldım, insanlar bazen saçma şeyler yapabilio
Şimdi bu forum sen geldiğinden beri senin sadist olduğuna inanıyordu ama şuraya altını çizerek yazıyorum ki sen başından beri sadist değildin sadece devrelerini zorlamış çocuğun tekiydin ve bu forumu kirlettin çirkin işler yaptın bana da yapmadığını bırakmadığın her türlü fitne fesatı yaptın şimdi ben uslu çocuğum diye yapmacık yupmacık konuşmalarınla bu foruma gelip bizi kandırabileceğini mi sanıyorsun? Biz artık eskisinden de kalabalığız ve bu forumda senin gibilerden hiç hoşlanmıyoruz.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
şu an ümraniye'de değilim. babamlardayım. o ' da esenyurt'da ümraniye geçince sana özelden yazarım uslu çocuk :)
Ya tamam gülmeye başlıcam yeter hfghsfsdgds
Şimdi bu forum sen geldiğinden beri senin sadist olduğuna inanıyordu ama şuraya altını çizerek yazıyorum ki sen başından beri sadist değildin sadece devrelerini zorlamış çocuğun tekiydin ve bu forumu kirlettin çirkin işler yaptın bana da yapmadığını bırakmadığın her türlü fitne fesatı yaptın şimdi ben uslu çocuğum diye yapmacık yupmacık konuşmalarınla bu foruma gelip bizi kandırabileceğini mi sanıyorsun? Biz artık eskisinden de kalabalığız ve bu forumda senin gibilerden hiç hoşlanmıyoruz.
Üstüne gitme.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kendi adına konuş, kaan abiyle iyi anlaşıyorum ben.
ve hoşlanmaman bişeyi değiştirmez - Tartışmak Yasak -

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bak, sen kaşınıyorsun çocuk yaşın max 13 saygı öğretmemişler sana allahın varsa bekle sadece. sadece bekle. yoksa'da bekle, yani şöyle;
Kod:
if allahın = varsa then
bekle
else
bekle
end if
budur.
Ya demek istediğim az önce kurduğumuz muhabbeti biraz dalga geçmek olarak görüyorum. İkimiz de birbirimize adres vermiş felan olabiliriz ama ikimiz de gelip birbirinimizi öldüresiye dövecek değiliz. Şaka bu sadece. Bu arada yaşım 15. Saygı denilen şey ise birilerinin ego tatmini yapmak yerine altta kaldığında kullandığı mazeretten başka bir şey değil ama ben bunun dışına çıktığımı sanmıyorum. Ciddiye almak yerine biraz mizah anlayışını yükselt.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
saçmalayıp konuyu baltalayıp kız gibi dedi kodu yapmayı kesermisiniz. Kurallarını okuyun lütfen. :p