Uzun süre uğraşıp yaptığım bu güzel resim

Güzel mi ?

• Çok Beğendim iyi iş!

Kullanılan: 11 68.8%
  • Beğendim. Güzel olmuş

Kullanılan: 1 6.3%
  • Güzel.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kendini geliştirebilirsin.

Kullanılan: 4 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    16

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk acemice denemen mi ?
Kendimden utandım şu an :(

Hangi programla yaptın ? :)

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk denenen buysa ikinci denemeden profesyonel olursun herhalde :D (Ellerine sağlık)[DOUBLEPOST=1427349509,1427349403][/DOUBLEPOST]Birde meşalenin arkasında gölge var fakat zaten o ışık yayıyor. Birdahakine düzeltirsin artık.

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ßence çok güzel olmuş :) @ByMN1 Dediği gibi animasyon yapabiliyosan yap. Youtubede paylaş bak nasıl izlemeler ve aboneler geliyo. İngiliz Animasyonculara bak adam 1animasyon paylaşıyo :D ooooo izlenme :D Resmin Çok güzel olmuş

smolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzel hatta camdaki iskelet ve zombinin o bakislari beni benden aldi :D
10 / 10

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kullandığım Program Mine-İmator 1.0.0 DEMO 5'idi. Onunla yaptım. Demo versiyonu 1.0.0 çıkmadı beta gibi bir şey. 1.0.0'da shaderler falan olunca güzel oluyor. Birde arkadaşlar biraz rahatsız olabilirsiniz ama o resimde kullandığım haritadan bir resim. Böyle yapmamın nedeni sadece kamerayı koyacağım yeri çekmemdi :D :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1427363097,1427362974][/DOUBLEPOST]
Süper olmus, animasyonlusuda yapılabiliyorsa öylede yapabilirsin, youtube kanal açarsın. O tarz videolar çok hosuma gidiyor :p
Animasyon sorun değil. :) Yapabilirim. Hatta Aklımda şöyle bir animasyon var: Notch jeb falan sonra bir sürü ünlü minecraft oyuncusu Herobrine ve Entity303'ü yenmek için toplanıyor. Aşırı epic bir savaş falan oluyor. :D Aklımda canlandırdığımı görsen... :D Böyle Power-Uplar falan.[DOUBLEPOST=1427363153][/DOUBLEPOST]
Güzel hatta camdaki iskelet ve zombinin o bakislari beni benden aldi :D
10 / 10
O biraz sonradan geldi aklıma. pencereler boş kalmıştı :D[DOUBLEPOST=1427363225][/DOUBLEPOST]Birde Resourcepack'ı farkedenler ? Resimde.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kullandığım Program Mine-İmator 1.0.0 DEMO 5'idi. Onunla yaptım. Demo versiyonu 1.0.0 çıkmadı beta gibi bir şey. 1.0.0'da shaderler falan olunca güzel oluyor. Birde arkadaşlar biraz rahatsız olabilirsiniz ama o resimde kullandığım haritadan bir resim. Böyle yapmamın nedeni sadece kamerayı koyacağım yeri çekmemdi :D :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1427363097,1427362974][/DOUBLEPOST]
Animasyon sorun değil. :) Yapabilirim. Hatta Aklımda şöyle bir animasyon var: Notch jeb falan sonra bir sürü ünlü minecraft oyuncusu Herobrine ve Entity303'ü yenmek için toplanıyor. Aşırı epic bir savaş falan oluyor. :D Aklımda canlandırdığımı görsen... :D Böyle Power-Uplar falan.[DOUBLEPOST=1427363153][/DOUBLEPOST]
O biraz sonradan geldi aklıma. pencereler boş kalmıştı :D[DOUBLEPOST=1427363225][/DOUBLEPOST]Birde Resourcepack'ı farkedenler ? Resimde.
Resourcepack, faithful olsa gerek. Öyle yumuşak piksel görünümlü başka resourcepack görmedim...

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
C4D gibi programlarla üst seviye renderler ve ışık ayarları yapman mümkün crackedleri var
önerim r12 veya r13 sistem sorunları çekmeyeceksen dene

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mine imator ile ben niye böyle güzel şeyler yapamıyorum yaa :(
Süper harika ötesi bir şey olmuş.
Mine imator bir animasyon programı ama Türklerin çoğu resim yapmak için kullanıyor. Bir ara taktiğini atarsın artık bana :D