[Sorun] NameTagEdit Pluginini Yükledim Fakat Durmadan Prefix Yok Oluyor

ibrahim1234680

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Serverime NameTagEdit Pluginini Yükledim Fakat Oyuncu Sohbete Bişe Yazdığında Tag Gidiyor
Durmadan /ne reload Çekmem Gerekiyor. Reload Atinca Geliyor Anca Neden Olabilir Bu ?

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyisi Sil plugini rahatla :D[DOUBLEPOST=1427363566,1427363534][/DOUBLEPOST]Pl bozukta olabilir :/ Benim düşüncem o :D

ibrahim1234680

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginin Bukkit Dev Sayfasına Gir.

Sana uygun Sürümünü Yükle ( Başka Bir Sürüm Dene )

Configini Değiştirdiysen Komple Sil Defaulta Alınca Üstünü Tekrar Editle .

Yada Bukkit Sayfasında Gerekli Pluginleri Bul Ardından Önerilen Versionlarını Kullan . Örnek ( Vault 1.4.1 )

:p Problem Kalmaz
Hala Düzelmedi, :) Neden Olmuyor Acaba

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar plugini bilmiyorsunuz tag denirken yani birinin yanına tplendiniz oradaki isminizin yanındaki tag bu.Arkadaş o yüzden bırakamıyo plugini benim serverdede var sorunsuz çalışıyor valla.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çalışıyorum telefondan giriyorum kardeşim gir bak servere admin Muhammed_TR online ise onun yanında görürsün Burak söyledi yanıma tplen bakcam fln de.DostOyuncu yaz forum aramasına bizim konu cıkar ipyi ordan al (ip paylaşmak yasak kb

ibrahim1234680

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalışıyorum telefondan giriyorum kardeşim gir bak servere admin Muhammed_TR online ise onun yanında görürsün Burak söyledi yanıma tplen bakcam fln de.DostOyuncu yaz forum aramasına bizim konu cıkar ipyi ordan al (ip paylaşmak yasak kb

aldim zaten ipi suan swdeyim adim kbt

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Arkadaşlar plugini bilmiyorsunuz tag denirken yani birinin yanına tplendiniz oradaki isminizin yanındaki tag bu.Arkadaş o yüzden bırakamıyo plugini benim serverdede var sorunsuz çalışıyor valla.

Bunu konuya gelen herkes zaten biliyor ? 'NameTagEdit' gibi farklı pluginlerde vardı 2-3 tane