Steve'in Laneti | v2.4.1 by Baturkmez [30.000+ İndirme]

FokluPide

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel iş çıkarmışsın . Hemde beklentimden iyi . Ellerine kollarına sağlık . Ama tabi eksiler var . Mesela boss fightların yapıldığı alanlardaki build yetersizliği , bossların güçsüzlüğü falan . Ama hikaye çok hoşuma gitti . Yapımlarının devamını merakla bekliyorum . İyi günler

Baturkmez

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel iş çıkarmışsın . Hemde beklentimden iyi . Ellerine kollarına sağlık . Ama tabi eksiler var . Mesela boss fightların yapıldığı alanlardaki build yetersizliği , bossların güçsüzlüğü falan . Ama hikaye çok hoşuma gitti . Yapımlarının devamını merakla bekliyorum . İyi günler
Sağol. :D O hataları ben de fark ettim (bayadır). Ama o hataları düzeltirsem bu haritanın anlamı kalmaz. Eksiklik çok, ama üçüncü haritam bu. Eğer devam edersem bu tür hatalara yer vermemeye çalışacağım. Teşekkürler.

supiii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam ben mezarlığa girince aklımı kullanıp bir mezarın üstüne çıktım ve oradan kaçtım oyunu mu bozdum :(

birde
tayfun adındaki eleman kaçıp duruyor

Önce çatıya çıktı sonra atladı(tam atlarken)

sonra onu kıstırıp aşşağı gömdüm

elmas ticareti yapmaya gittiğimde bi baktım dışarı çıkmış (örümcek adam mübarek)

sonra gene gömdüm :D

FokluPide

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam ben mezarlığa girince aklımı kullanıp bir mezarın üstüne çıktım ve oradan kaçtım oyunu mu bozdum :(

birde
tayfun adındaki eleman kaçıp duruyor

Önce çatıya çıktı sonra atladı(tam atlarken)

sonra onu kıstırıp aşşağı gömdüm

elmas ticareti yapmaya gittiğimde bi baktım dışarı çıkmış (örümcek adam mübarek)

sonra gene gömdüm :D
İşin yok mu kardeş senin ?

baboli06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım güzel bir mapa benziyor. Videoya çekeceğim sencede bi sakıncası yoksa

Berk51

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu elmas toplama görevi çok saçma olmuş 1 saat oraya bak orayı ara canım sıkıldı kapattım bence parkur felan yapsaydında öyle elması alsaydık köylülerden alma çok saçma olmuş onun dışında uğraşmışsın güzel bir map...

Baturkmez

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu elmas toplama görevi çok saçma olmuş 1 saat oraya bak orayı ara canım sıkıldı kapattım bence parkur felan yapsaydında öyle elması alsaydık köylülerden alma çok saçma olmuş onun dışında uğraşmışsın güzel bir map...
Elmasları toplamak zorunda değilsin aslında. Yani 10 elmas toplamasaydın bile işleyiş tıkanmıyordu. Bir yıl oldu neredeyse haritayı yapalı. Gelecekte yeni yapacağım haritalarda bu tür sıkıcı şeyler bulundurmamaya çalışacağım.