Baturkmez
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkürler.Basarilarinin devamini dilerim kardesim guzel bir harita cikarmissin. Adini ileriki gunlerde de duyacagimiz kesin gibi
Tapatalk ile gönderildi
Teşekkürler.Basarilarinin devamini dilerim kardesim guzel bir harita cikarmissin. Adini ileriki gunlerde de duyacagimiz kesin gibi
Tapatalk ile gönderildi
Sağol.Gayet güzel iş çıkarmışsın . Hemde beklentimden iyi . Ellerine kollarına sağlık . Ama tabi eksiler var . Mesela boss fightların yapıldığı alanlardaki build yetersizliği , bossların güçsüzlüğü falan . Ama hikaye çok hoşuma gitti . Yapımlarının devamını merakla bekliyorum . İyi günler
İşin yok mu kardeş senin ?Hocam ben mezarlığa girince aklımı kullanıp bir mezarın üstüne çıktım ve oradan kaçtım oyunu mu bozdum
birde
tayfun adındaki eleman kaçıp duruyor
Önce çatıya çıktı sonra atladı(tam atlarken)
![]()
sonra onu kıstırıp aşşağı gömdüm
![]()
elmas ticareti yapmaya gittiğimde bi baktım dışarı çıkmış (örümcek adam mübarek)
![]()
sonra gene gömdüm![]()
Şu spoileri aç öyle işsiz olcamİşin yok mu kardeş senin ?
aD:WAŞu spoileri aç öyle işsiz olcam
Steve'i öldürdüm artık hikaye bitti.
![]()
Bu arada harita muhteşem olmuş! Devamını bekliyorum
Sağol da kuralları çiğneyerek oynamışsın sen.Şu spoileri aç öyle işsiz olcam
Steve'i öldürdüm artık hikaye bitti.
![]()
Bu arada harita muhteşem olmuş! Devamını bekliyorum
Tabii çekebilirsin.Arkadaşım güzel bir mapa benziyor. Videoya çekeceğim sencede bi sakıncası yoksa
Çekebilirsin tabii.Haritayı indirip video çekeceğim iznin varsa
Elmasları toplamak zorunda değilsin aslında. Yani 10 elmas toplamasaydın bile işleyiş tıkanmıyordu. Bir yıl oldu neredeyse haritayı yapalı. Gelecekte yeni yapacağım haritalarda bu tür sıkıcı şeyler bulundurmamaya çalışacağım.Şu elmas toplama görevi çok saçma olmuş 1 saat oraya bak orayı ara canım sıkıldı kapattım bence parkur felan yapsaydında öyle elması alsaydık köylülerden alma çok saçma olmuş onun dışında uğraşmışsın güzel bir map...