eneskaptan14
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Galiba yeri mi bilmiyorum ama bana bağımlılık yapacak öteki server'lardan tamammen farklı bir server arıyorum. Bulamadım Eğer önerirseniz tavsiye ederseniz yorumlara yazarsanız sevinirim.
Çok var da ilgimi çekmiyorKaliteli bir faction sunucusu ara derim.
Türk serweri arıyorum ve minigameslerdende sıkıldım böyle biraz şunlardan olsun [bilmiyorum] öyle arıyorum yanı bağımlılık yapacak farklı şeylerus.mineplex.com
eu.mineplex.com
MinePlex'e girdim oynadım ama yani minecraft'taki nerdeyse herşeyden sıkıldım hep aynı kafa umut arkadaşımın dediği gibi lapis lapis aradığım en farklı detaylar ama yok galiba ilginiz için teşekkürlerSanırım mineplex'e hiç girmedin ki böyle düsünüyosun, oyunlarını minigames olarak konumlamaları ne fark ederki? sg, uhc, turf wars runner falan çok zevkli oyunlar. Üstelik Türk oyuncularının birçoğu hack.
Ya aslında yabancı sunucuda olur tamam ingilizce ne kadarda pert olsa daTam olarak nasıl bi sunucu istiyosun? Söylersen tavsiye edebileceğim sunucular var. Ama türk sunucusu yok, okadar takmana gerek yok bence yabancılarla daha iyi anlaşırsın emin ol ^^
No Lapis No Kolay Para Kasma No Hack , Dolandırıcılık , Küfür No Abartı Eşyalarnasıl bir şey istedigin sölemelisin ? ne gibi bir şey istiosun ?
No Lapis No Kolay Para Kasma No Hack , Dolandırıcılık , Küfür No Abartı Eşyalar
Adam çözdü ya offTamam ben nasıl bisey istediğini çözdüm ^^ Adam söyle bisey istiyor, "yerçekimsiz ortamda muzlu süt içeyim ama tadı çilek gibi gelsin" ):
Cahilim tamam ama cevaplamaya çalışıcam. Hayatta Kalma Çiftçilik ekin ekmeonu sormadım -Tür ? hayatta kalma,yaratıcılık ? İstedigin şeyi en azından benzetme yapark söle,hayalindekini söyle.
single player gir çiftçilik yap dicemdeAdam çözdü ya offAma Şöyle olsaydı Daha iyi olurdu ( Yerçekimsiz ortamda büyük abdesti yaparken don giymiş ve muzlu süt içiyorki çarpılıp muzlu sütün tadı çarpılmış hıyara benzesin.)[DOUBLEPOST=1427405927,1427405894][/DOUBLEPOST]
Cahilim tamam ama cevaplamaya çalışıcam. Hayatta Kalma Çiftçilik ekin ekme![]()
Single çiftçilik kolayda yani şöyle bir şey olsa fena olmaz hani çiftlikle gelişiyorsun satıp para fln kazanıyorsun işte arsan ilk başta 8x8 mesela parayla genişlete genişlete böyle 13x13 17x17 32x32 fln büyüyüp geçinmeni sağlıcan yani ;Dsingle player gir çiftçilik yap dicemdesıkıcı gelmicekse sana özel tarımskripti yazayım bukkit aç bitane onu koy single takıl
tamam istiyorsan sana bunla ilgili bir skript yazayım tarım alanı sınırlı olsun.ciftcilik yaptıkca level atla level atladikca parakazan yeni alan ve hayvan satın al falanSingle çiftçilik kolayda yani şöyle bir şey olsa fena olmaz hani çiftlikle gelişiyorsun satıp para fln kazanıyorsun işte arsan ilk başta 8x8 mesela parayla genişlete genişlete böyle 13x13 17x17 32x32 fln büyüyüp geçinmeni sağlıcan yani ;D
sana burdan bir farmville uçarım birde pentiumO tarzda bildiğim sunucu yok, eğer o tarz oyun istiyosan farmville hatta benim favorilerimden marketland oyna ^^ Marketland kral bi oyundur çok severim.
skript midir nedir o ne işe yarıyor bilmiyorum ama öyle bir şey olursa gerçekten çok sevinirimtamam istiyorsan sana bunla ilgili bir skript yazayım tarım alanı sınırlı olsun.ciftcilik yaptıkca level atla level atladikca parakazan yeni alan ve hayvan satın al falan
yk istmz .s bonazi'Ye karşı alerjim varPlay.Bonzai.com süper sunucu kesinlikle bağımlılık yapar .s