[İSTEK] MOB'A DÖNÜŞME

SercanGF

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Öncelikle Makaleme Hoş Geldin Dostum. Ben Kendi Serverim İçin EchoPet Tarzı Bir Skript Arıyorum Ve Karşıma Sen Çıktın :) İstediğim Şey Bu Örnek Göstereyim :)

Ben Ahmet Diyelim /enderdragon Yazdığım Zaman Ender Amcaya Dönüşmek İstiyorum. Yani Ender Dragon Gibi Gözükmek İstiyorum Kendimizde Böyle Görebileceğiz Ama İnsan Fizikleri Olacak Sadece Görünüm Değişecek.. Bunu Skript Olarak Yapmanı Yada Bana Yol Göstermeni İstiyorum. Bu Makaleyi Okuyarak O Değerli Zamanının Bir Kısmını Bana Yardımcı Olmak Amacıyla Harcadığın İçin Teşekkürler..

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başka mobları değiştirebilirsin ama başka oyuncuları enderdragona dönüştüremezsin.
Genel olarak moblara dönüştürebilirsin ama enderdragon gibi özel moblara dönüştüremezsin skript ile.
disguise all players as "ender dragon" yaptığın zaman hata alırsın. Ayrıca bu kod addon'un yanında bir plugin gerektiriyor ve o plugin artık desteklenmiyor.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0

Yanılıyorsunuz.Skript'de bir kişinin Skini'ni değiştirmek bile vardır.

Kod:
disguise all pigs as "ender dragon"

disguise all players as "baby zombie"

Gereken tek şey;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tebrikler.Eğer bu bir Türkçe sınav sorusu olsaydı bu sorudan puan alamazdın.Ben skriptin ekleri ile yapılamaz demedim?
Cümleyi anlayın,sonra mesajınızı yazın.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başka mobları değiştirebilirsin ama başka oyuncuları enderdragona dönüştüremezsin.
Genel olarak moblara dönüştürebilirsin ama enderdragon gibi özel moblara dönüştüremezsin skript ile.
disguise all players as "ender dragon" yaptığın zaman hata alırsın. Ayrıca bu kod addon'un yanında bir plugin gerektiriyor ve o plugin artık desteklenmiyor.

Bir kaç sunucuda görmüştüm.Bir kaç arkadaşda kullanıyor.Bulunabilir bir şey haklısınız bukkit'den kaldırıldı ama bazıları upload sitelerine yükleyerek kurtarmış *_*