Web Sayafası: Sunucuda kaç kişi var ?

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Web Sayfası: Sunucuda Kaç Kişi Var ?
PHP - MySQL > Destekli...
Demo Videoyu İzleyin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Test sürümünde olduğu için şu an paylaşma geregi duymadım..
Saat gece 12 ve bununla ilgili testler yapıyorum. Uykumda gelmedi değil bide iş yorgunuyum.
Hobi olarak bu işi yapıyorum gerçekten kod yazmak çok zevkli.
Faydalı sonuçlar sonrasında tam sürüm olarak paylaşacağım.

Son düzenleme:
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Böyle bir şey için veritabanına gerek yok ki? Query ile yapılabilir. Hatta sadece PHP ile veritabanı kullanmadan ben yapabilirim.

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Böyle bir şey için veritabanına gerek yok ki? Query ile yapılabilir. Hatta sadece PHP ile veritabanı kullanmadan ben yapabilirim.
mysql her zaman sağlıklıdır ve mysql testleri yapıyorum. ilerleyen zamanlarda web sayfasından online inventory kontrol edebilmek adına çalışmalar yapacağım.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
mysql her zaman sağlıklıdır ve mysql testleri yapıyorum. ilerleyen zamanlarda web sayfasından online inventory kontrol edebilmek adına çalışmalar yapacağım.
İyi de online sayısı göstermek için buna gerek yok.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
kardeşim query nedir en ufak bilgim yok. sql ilede yapılır .txt ilede yapılır veya json ilede yapılır xml ilede yapılır bende mysql ile yapmak istedim sebebinide söyledim senin buradaki aynı soruları sormanın amacını çözemedim ?
SQL kullanarak boşa sorgu yapıp yük yapmak yaptığın tek şey.

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
SQL kullanarak boşa sorgu yapıp yük yapmak yaptığın tek şey.
Query'i inceledim ve bütün her şeyi çekemiyorsun galiba. Queryde yazan kodlar benim yazdığım kodlardan 12 kat daha az :)
http response kullanıyor ve buda sunucu ile alış veriş yapıyor ve ve buda demek oluyor ki buda sorgu yapıp yük oluyor :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Eskiden Hatırladığım Kadarıyla Birisi Sanırsam 2-3 Ay Olmuştur Böyle bir şey Yapmıştı Sadece Oyuncu Sayısı Değil Kisi İsimleri Falanda Gösteriyordu Galiba Chatte Gösteriyormuydu Hatırlamıyorum Ama Varmı Bunun Gibi bir şey

hacii_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eskiden Hatırladığım Kadarıyla Birisi Sanırsam 2-3 Ay Olmuştur Böyle bir şey Yapmıştı Sadece Oyuncu Sayısı Değil Kisi İsimleri Falanda Gösteriyordu Galiba Chatte Gösteriyormuydu Hatırlamıyorum Ama Varmı Bunun Gibi bir şey
Mysql + Java + Php = AKLINA GELECEK BÜTÜN her şey. Tamamen Hayal gücüne kalmıştır. Örneğin: Oyunu Web Sayfasından Yönetirsin Panel Yaparsın vs vs.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Query'i inceledim ve bütün her şeyi çekemiyorsun galiba. Queryde yazan kodlar benim yazdığım kodlardan 12 kat daha az :)
http response kullanıyor ve buda sunucu ile alış veriş yapıyor ve ve buda demek oluyor ki buda sorgu yapıp yük oluyor :)
SQL sunucu ile alışveriş yapmıyor mu sanıyorsun? Query ile hiçbir eklenti yüklenemene, SQL kullanmana gerek yok. Ek bir eklenti yüklemiyorsun, ve sunucuya bindirdiği yük bir hiç.