kod olarak tabları falan yazarmısın[DOUBLEPOST=1427545811,1427544608][/DOUBLEPOST]on damage:
if attacker has permission "x":
if attacker is holding a feather:
poison the victim for 10 seconds
ama wgli alandada can götürüyor[DOUBLEPOST=1427546224][/DOUBLEPOST]güncellKod:on damage: if attacker has permission "x": if attacker is holding a feather: poison the victim for 10 seconds
mesela diyelim kit veriyorsun tüyü aldıkları anda oyuncuları arenaya tpletkod olarak tabları falan yazarmısın[DOUBLEPOST=1427545811,1427544608][/DOUBLEPOST]
ama wgli alandada can götürüyor[DOUBLEPOST=1427546224][/DOUBLEPOST]güncell
anlamadım biraz açıklayıcı konuşunmesela diyelim kit veriyorsun tüyü aldıkları anda oyuncuları arenaya tplet
edit:şimdi aklıma geldi spawnda invincible flagını aç zehir olmasını istemedğin yerlerde
-/rg flag bölgeadı invincible allow yazarsanız o bölgedeki oyuncular hasar almaz siz spawndakilerin hasar almamasını istiyorsunuz yani worldguard biliyorsunuzdur heralde orayı /rg define spawn yapın sonra bu verdiğim kodu yazınanlamadım biraz açıklayıcı konuşun
saolasın-/rg flag bölgeadı invincible allow yazarsanız o bölgedeki oyuncular hasar almaz siz spawndakilerin hasar almamasını istiyorsunuz yani worldguard biliyorsunuzdur heralde orayı /rg define spawn yapın sonra bu verdiğim kodu yazın
hayır pvp serveri yapıyorum.sercan rpg servermi yapıyorsun?B)