LoL takimi Iceri ! [Konu yanlis yerdeyse ozur dilerim]

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Eger leauge of legends oynayan arkadaslar varsa dereceli takim kurmayi dusunuyorum. Mid ben olacagim diger lane ler bos takima katilmak icin skype sart . Skype adresim : whykayratr
LoL oyun ici ismim : FlorisSa
Iyi hafta sonlari dilerim...

drksnk1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gelmek isterdim ama 30.seviye değilim çarı satmıştım şimdi 27.seviye'im :(

Son düzenleme:

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gelmeyi isterdim fakat benim bir takımım var ve platiniz fakat daha sonra normal oyun atabiliriz

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Gelmeyi isterdim fakat benim bir takımım var ve platiniz fakat daha sonra normal oyun atabiliriz
Olabilir , lanet olasi feedleyenlerden dolayi bronzdan cikamiyorum. Her seriye cikisimda feedliyolar.

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Olabilir , lanet olasi feedleyenlerden dolayi bronzdan cikamiyorum. Her seriye cikisimda feedliyolar.

Ben şu an sadece dereceli takım maçlarını attım derecelide şu an 9/8 bilmiyorum belki gümüş olurum da senin gelen takımına bağlı benim Adımı LoL yaz ekle(Dün maç cezası vardı uğraşmadım özel attım full zafer) Oyuna girme saatinde önemlidir ben genelde 9-11 civarı ranked atarım genelde feedar olmaz fakat tatil zamanında bu olay geçersizdir haberin olsun Birde feeddar gelirse sakın ona küfür veya sert eleştiri yapma direk alınıp oyunu verirler' bak kardeşim yapma böyle dikkat et biraz' falan de daha yararlı oluyor[DOUBLEPOST=1427621969,1427621936][/DOUBLEPOST]
Ekliyeyim istersen seni ? 30.seviye olunca gelirim(1 haftaya olurum belki).
1 haftada 3 lvl belki biraz zor olabilir

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben şu an sadece dereceli takım maçlarını attım derecelide şu an 9/8 bilmiyorum belki gümüş olurum da senin gelen takımına bağlı benim Adımı LoL yaz ekle(Dün maç cezası vardı uğraşmadım özel attım full zafer) Oyuna girme saatinde önemlidir ben genelde 9-11 civarı ranked atarım genelde feedar olmaz fakat tatil zamanında bu olay geçersizdir haberin olsun Birde feeddar gelirse sakın ona küfür veya sert eleştiri yapma direk alınıp oyunu verirler' bak kardeşim yapma böyle dikkat et biraz' falan de daha yararlı oluyor[DOUBLEPOST=1427621969,1427621936][/DOUBLEPOST]
1 haftada 3 lvl belki biraz zor olabilir
Kufretmiyorum fakat 3 kisi daha var takimda :)