Canin saolsun 30 level olunca gelirsinGelmek isterdim ama 30lv değilim çarı satmıştım şimdi 27 lv'im![]()
Olabilir , lanet olasi feedleyenlerden dolayi bronzdan cikamiyorum. Her seriye cikisimda feedliyolar.Gelmeyi isterdim fakat benim bir takımım var ve platiniz fakat daha sonra normal oyun atabiliriz
Ekliyeyim istersen seni ? 30.seviye olunca gelirim(1 haftaya olurum belki).Canin saolsun 30 level olunca gelirsin
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben şu an sadece dereceli takım maçlarını attım derecelide şu an 9/8 bilmiyorum belki gümüş olurum da senin gelen takımına bağlı benim Adımı LoL yaz ekle(Dün maç cezası vardı uğraşmadım özel attım full zafer) Oyuna girme saatinde önemlidir ben genelde 9-11 civarı ranked atarım genelde feedar olmaz fakat tatil zamanında bu olay geçersizdir haberin olsun Birde feeddar gelirse sakın ona küfür veya sert eleştiri yapma direk alınıp oyunu verirler' bak kardeşim yapma böyle dikkat et biraz' falan de daha yararlı oluyor[DOUBLEPOST=1427621969,1427621936][/DOUBLEPOST]Olabilir , lanet olasi feedleyenlerden dolayi bronzdan cikamiyorum. Her seriye cikisimda feedliyolar.
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 haftada 3 lvl belki biraz zor olabilirEkliyeyim istersen seni ? 30.seviye olunca gelirim(1 haftaya olurum belki).
Kufretmiyorum fakat 3 kisi daha var takimdaBen şu an sadece dereceli takım maçlarını attım derecelide şu an 9/8 bilmiyorum belki gümüş olurum da senin gelen takımına bağlı benim Adımı LoL yaz ekle(Dün maç cezası vardı uğraşmadım özel attım full zafer) Oyuna girme saatinde önemlidir ben genelde 9-11 civarı ranked atarım genelde feedar olmaz fakat tatil zamanında bu olay geçersizdir haberin olsun Birde feeddar gelirse sakın ona küfür veya sert eleştiri yapma direk alınıp oyunu verirler' bak kardeşim yapma böyle dikkat et biraz' falan de daha yararlı oluyor[DOUBLEPOST=1427621969,1427621936][/DOUBLEPOST]
1 haftada 3 lvl belki biraz zor olabilir
Ekle iyi olur , hem beraber normal oyun atariz ben ip kasarim hem de sen level kasarsinEkliyeyim istersen seni ? 30.seviye olunca gelirim(1 haftaya olurum belki).
Ekledim Tiger ismimEkle iyi olur , hem beraber normal oyun atariz ben ip kasarim hem de sen level kasarsin
Eve geceyim kabul ederim forumda pek lol oynayan yok sanirimEkledim Tiger ismim![]()
S4 de silver 2 idim yeni ligde b4 atti arkadasim saolsunLigin ney ?
Buyur gel o zaman ?30 lwl elmas 2 çarımı sattım
30lwl altın 2 var