Sunucu Eklentileri - Survival Sunucular İçin Eklenti Paketi

KHobbits

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bütün hepsi alıntı merak etme :)
Başka neresi alıntıdır? Söylede bizde bilelim.
Off. Yine Acemilerden Gereksiz Bir Paket. TheLegend'in Resimlerinide Almış. Ayrıca Survival Paket Diyor. Resimde Faction Yazıyor :D Kardeşim Siz Pluginsiz Oynayın, Size Plugin Gitmez. :D
Gereksiz,soytarı insanlardan bir yorum B)[DOUBLEPOST=1427305459,1427304895][/DOUBLEPOST]
Link bozuk değildir heralde sizde sorun var. Buyrun,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Unicom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@KHobbits Sevgili Kardeşim Benim Canımı Sıkma Seni Bi Gereksiz Yaparım Varya Aklın Şaşar.
Skype'ımı Ekle Ordan Konuşalım : abstergo.host
[DOUBLEPOST=1427349487,1427349399][/DOUBLEPOST]
Birde alıntı değil diyorlar :)[DOUBLEPOST=1427303847,1427303690][/DOUBLEPOST]Alın giriniz bakınız resimler aynı :)
https://forum.gamer.com.tr/konu/the...orunsuz-aciksiz-guencel-tuerkce-1-7-2.180832/
Çocuklar Paket Yaparsa... Normaldir Yani :D Boşuna Üzerine Gitmeyelim, Yazıktır. :D

KHobbits

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@KHobbits Sevgili Kardeşim Benim Canımı Sıkma Seni Bi Gereksiz Yaparım Varya Aklın Şaşar.
Skype'ımı Ekle Ordan Konuşalım : abstergo.host
[DOUBLEPOST=1427349487,1427349399][/DOUBLEPOST]
Çocuklar Paket Yaparsa... Normaldir Yani :D Boşuna Üzerine Gitmeyelim, Yazıktır. :D
Ne desem boş.. abilerle uğraşamıcam.

KHobbits

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağzını topla lan her plugin paketinden 1 plugin çalıp birde konulardan resim çalıp pl paketi yaptım diye geliyorsun birde ben pluginerim diyorsun.
Öncelikle kafamızdan birşeyler uydurmuyalım.. Ve sadece resimler alıntı.. ve ben pluginerim dedimmi?... B)

+Link Yenilendi.

KHobbits

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artık eklenti paketinde açık bulanlar 1TL kazanıcak. Ödeme nitrado ile gönderilecektir.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
1-Sohbet gardiyanı tüm küfürleri engelleyemez mesela küfür six olsun sixeyim demesini engellemez.
2-banitem yerine Essentials kullanabilirisin.z

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Şu essentials nasıl kullanılıyor bu anlat :) skype; tbpp.destek
Essentials protect veya anti build de vardı usage kısmından engellenebilir[DOUBLEPOST=1427527373,1427527282][/DOUBLEPOST]Bu arada skript ile de itemleri banlayabilir ve oturma skripti yapabilirsin(zaten yapılı var)

KHobbits

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials protect veya anti build de vardı usage kısmından engellenebilir[DOUBLEPOST=1427527373,1427527282][/DOUBLEPOST]Bu arada skript ile de itemleri banlayabilir ve oturma skripti yapabilirsin(zaten yapılı var)
tamam sen skype ekle sana 1 TL yollıcam :) ( Az ama olsun bizde fakiriz :D )
Birde pluginerim diyor :SADADADADADADA
Pluginerim nerde dedim? Biyerinden birşeyler çıkarma.