BloodyEye | Halüsinasyon Mu Gerçek Mi ?

Tamam Mı Devam Mı ? :P

• Kullanılan toplam oy
    15

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hapishanenin ilk bir haftası pek iyi geçmedi , gözümden akan kan yüzünden insanlar bana bir yaratıkmışım gibi davranmaya başladılar ve her fırsatta bana şiddet uyguluyorlardı. Pazar günü hapishanenin azmanı denilebilecek bir herif bahçe izninde karşıma dikildi ve suratıma bir yumruk indirdi. Ben kendimi toparlamaya çalışırken duyduğum şey ''Senin gibi ucubelere burada yer yok'' lafı oldu ve bir yumruk daha yedim. 15 saniye sonra kendime geldim ve ondan sonraki 3 dakika gerçektende harika gidiyordu , Benden en az 30 kilo daha ağır ve 15-19 cm daha uzun bir herife kafa tutuyordum ama o 3 dakikadan sonra iş kötüleşmeye başladı.Adam kafama ardarda darbeler indiriyordu ve en sonunda yere düştüm , şansım varmış ki gardiyanlar geldi ve herifi benden uzaklaştırdı.
:p
Bence de güzel. Ama gözü kanayan adamın dayak yemesi bana ilginç geldi.

Bu bir Creepypasta olamaz. Neden mi? Çünkü hiçbir Creepypasta'da kötüler, korkunç olanlar dayak yemez.
Burada bir dayak yeme olayı yok zaten ? Sağol.[DOUBLEPOST=1427657758,1427656540][/DOUBLEPOST]Edit: 2.Bölüm geliyor ![DOUBLEPOST=1427659044][/DOUBLEPOST]2.Bölüm geldi !

@Iskefiyeli18 @qlawing @TheLegend41 @ExtendedFox @BraveHero @KadirBerk @tümforum !
+Kerem önerini dikkate aldım :p

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
2. Bölüm biraz kısa olmuş ama güzel. Bu arada bir şey sorucam neden her hikayede karakterin adını jason oluyor ¿

Telefon klavyesiyle cebelleşen masum bir tilki tarafından gönderildi

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
2. Bölüm biraz kısa olmuş ama güzel. Bu arada bir şey sorucam neden her hikayede karakterin adını jason oluyor ¿

Telefon klavyesiyle cebelleşen masum bir tilki tarafından gönderildi
Bu benim 2.hikayem ve 1.hikayedede jason ismini kullanmadım bile :(
Benim yazdığım alternatif devam ile ilgili ne düşünüyorsun*
Hoş sonraki bölümde ondan ilham alabilirim :p Hikaye nasıl sen onu söyle :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Düşüncen iyi ama bir iki şeye dikkat etmen gerek:

1. Girişler her zaman zordur biliyorum ama hikayenin iyi mi kötü mü olacağını giriş kısmından anlarsın. Biraz daha bilgi verip ondan sonra yavaşça olaya girseydin daha iyi olurdu.
2. Yazım kurallarına ve anlatım bozukluğu yapmamaya dikkat et. Akıcı bir anlatım için bu şart.
3. Paragrafları çok uzun tutma. Anlamı bölmeyecek şekilde ayır.

Onun dışında güzel gidiyor şimdilik. B)

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Düşüncen iyi ama bir iki şeye dikkat etmen gerek:

1. Girişler her zaman zordur biliyorum ama hikayenin iyi mi kötü mü olacağını giriş kısmından anlarsın. Biraz daha bilgi verip ondan sonra yavaşça olaya girseydin daha iyi olurdu.
2. Yazım kurallarına ve anlatım bozukluğu yapmamaya dikkat et. Akıcı bir anlatım için bu şart.
3. Paragrafları çok uzun tutma. Anlamı bölmeyecek şekilde ayır.

Onun dışında güzel gidiyor şimdilik. B)
Aslında dediklerinden hiçbiri gözüme çarpmadı :(

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Öyle şeyleri gereksiz gördüğümdende olabilir , yazılan şey iyiyse kendini kaptırıp okuyorsun zaten.
Daha iyi olmasını istiyorsan da fikirlerini sanatçıdan esirgememen gerek. Benim fikrim buydu, başkası mükemmel görüyor olabilir orası beni ilgilendirmez.