1.8 Rastgele Disguise Plugini

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Denemedim. Ama işte bir şeyler yapmaya çalıştım.
Komut: /random-d <isim>
Yetki: donator
Tanıtım: Oyuncu eğer "donator" yetkisine sahipse onun ismini <isim> yazan yerdeki yazıya çeviriyor. Çok basit bir şey ya :D

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şimdi "
" diye bağıranlar olacak. Onlar için de virustotal koyayım.[DOUBLEPOST=1427740785,1427740734][/DOUBLEPOST]
Bu "prefix" ve "suffix" için kullanılıyor. Ya da belki oyuncunun ismini de değiştirebilir bilmiyorum...
Onu bilmiyorum da ColoredTags değiştiriyor oyuncu ismini

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Denemedim. Ama işte bir şeyler yapmaya çalıştım.
Komut: /random-d <isim>
Yetki: donator
Tanıtım: Oyuncu eğer "donator" yetkisine sahipse onun ismini <isim> yazan yerdeki yazıya çeviriyor. Çok basit bir şey ya :D

Şimdi "
" diye bağıranlar olacak. Onlar için de virustotal koyayım.[DOUBLEPOST=1427740785,1427740734][/DOUBLEPOST]
Bu "prefix" ve "suffix" için kullanılıyor. Ya da belki oyuncunun ismini de değiştirebilir bilmiyorum...
Yapıtını takdir ediyorum ancak pek bir işe yaramayacaktır.

A

Andrty

Ziyaretçi
Megacrafter math random ile sadece harflerin bulundugu orn 6 haneli sallamasyon isim yapabilridin.veya config yapip for dongusuyle list acardin oraya eklerdi bunu kullanan rastgele ordan secerdi.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Megacrafter math random ile sadece harflerin bulundugu orn 6 haneli sallamasyon isim yapabilridin.veya config yapip for dongusuyle list acardin oraya eklerdi bunu kullanan rastgele ordan secerdi.
İşte dediğim gibi config gibi şeyler uzun sürerdi. He math random mantığı güzel. Onu kullanabilirdim. Aklıma gelseydi tabi...

A

Andrty

Ziyaretçi
Config pekde uzun degil aslinda ama .s for dongusu 5 satir config dosyasini tanimlama 3 4 satir. Neyse bu halide is gorur.

FatihCetin

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben Yazdım Link Altta:

OP Olanlarda Disguise Olan Kişinin Gerçek İsmi Ve Skini Gözüküyor
/d veya /disguise İle Dis Olabilir Yada /ud veya /undisguise ile UnDis Olabilirsiniz
Gereken Pluginler:
ProtocolLib
NickNamer
PacketListener API

****** yerine adfly yazıcaksınız