En Sevdiğiniz Üye ?

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne alaka kardeşim?

Hala nice Özgecan'lar ölüyorsa (sebebini bilen biliyor) yurdum insanının kızlara aşırı bir ilgisi var demektir. Böyle bir ilgi de normal değildir. Ve Ekşi Sözlük'te olsaydık bunu açıklayan kelimeyi de söylerdim. Ama burada çok ayıp kaçar şimdi.

Tabi her erkeğe söylemiyorum, üstüne alınan alınır. Böyle sapıkça düşünmeyen erkekler alınmaz. O sizin probleminiz. Benim değil.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Özge Can olayı ne ki? Sen birde yurt dışında kadına yapılan şiddeti gör.

Eh işte. DÜNYANIN GENELİNDE KADINLARA SAYGI YOK. Tüm erkekler için böyle bir eğitim yapılmalı. Ama bu durum Türklerde daha fazla.

Ayrıca ben kadına şiddetten bahsetmiyorum. Tamam bu da çözülmeli. Ama konumuz "Kadına tecavüz". Böyle sapıklık haberleri daha çok Türklerde ve Amerikanlarda görülüyor. Özgecan olayı da buna bir örnek. Nedense Kanada, Bulgaristan, Brezilya'dan, İskandinav ülkelerinden, Okyanusya'dan hiç tecavüz haberleri duymuyoruz.

Ama en basidinden İnci Sözlük'e veya Ekşi Sözlük'e bir gir bakalım. Kadınları oyuncakları gibi gören erkekler var. (Merak ediyorsan özele gel, durumu anlatayım. Burada kız üyelerimize ayıp olur.) Bu saydığım ülkelerde böyle düşünenlerin sayısı çok azdır veya hiç yoktur bile. Az olsa da olur. Ama her ne kadar böyle sapıklıklar yapmayan erkeklerimiz olsa da, bu sitelerde (Ekşi ve İnci) büyük bir üye topluluğu sapıklık peşinde. Sana basit bir örnek vereyim: İnci Sözlük'te bir pony'e tecavüz etmek isteyen bir adam vardı. O kadar seviye düşmüş yani. Ben mesela bir Brony'im. Ama böyle saçma sapan şeylere karşıyım. (İnanmıyorsan özelden konunun linkini de veririm. Tabi kaldıysa!)

Konunun kalanına özelden devam edelim bence. Burada ayıp sayılan çok şey açıklayabilirim de...

Sonuçta; Türkiye ve ABD dışındaki ülkelerde bu tip olaylar fazla olmuyor. En fazla bu ülkelerde var.

Bazı erkeklerimiz maalesef kız resmi görünce, kız kelimesini okuyunca bile azıyor. Eee?

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Nedense Kanada, Bulgaristan, Brezilya'dan, İskandinav ülkelerinden, Okyanusya'dan hiç tecavüz haberleri duymuyoruz.
Adamlar medyaya vermeyip Ülkelerini kötü göstermiyorlar O kadar.[DOUBLEPOST=1427828116,1427827991][/DOUBLEPOST]
Sonuçta; Türkiye ve ABD dışındaki ülkelerde bu tip olaylar fazla olmuyor. En fazla bu ülkelerde var.
Diğer Ülkelerde de bayağı var sadece medyaya vermiyorlar aslında ABD'de fazla medyaya vermiyor her haberi.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamlar medyaya vermeyip Ülkelerini kötü göstermiyorlar O kadar.[DOUBLEPOST=1427828116,1427827991][/DOUBLEPOST]
Diğer Ülkelerde de bayağı var sadece medyaya vermiyorlar aslında ABD'de fazla medyaya vermiyor her haberi.

Eh işte. Bizim insanımız medyayı umursamadıkça böyle rezil oluruz işte. Dünyada "Soytarı ülke" konumuna düştük resmen.