JusticeWhip / Unio Network Oyun Lobisi

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Selam millet.
Unio Network'ü çoğumuz biliyoruz.

Dün gece konuştuk ve mapa ihtiyacı oldugunu söylediler bende sabah erken kalkıp kısa bir sürede bi yapı yaptım.
UnioNetwork için yapılmıştır.
Ejderleri Planetten buldum.İsteyen varsa arayıp bulabilir.
İlham gelen calısma:
Chypie nin dirt house calısmasıdır.

Yapıda tabelalar içeri kısımdadır.

İyi forumlar

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Çohoş yapmışsen mert ağbeyğ
hep aynı bloklar nerdeyse ama yinede so guud

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
<3 <3
Çok hoş olmuş. Bu arada Planetten aldıysan eğer bir link atabilir misin o ejderin?
*Eleştiri yapmadan gidemedi*
Giriş kısmındaki o yeşil kil de ne öyle? Renk uyumu hiç olmamış.
Bu arada bir iki yerde Bush üzerine Blok mu koymuşsun, bana mı öyle geldi? Eğer öyleyse ben olsam silerdim.
Bu arada Ejderha hoş, güzel ama kanatlarının altından sarkan örümcek ağları ne alaka?

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
<3 <3
Çok hoş olmuş. Bu arada Planetten aldıysan eğer bir link atabilir misin o ejderin?
*Eleştiri yapmadan gidemedi*
Giriş kısmındaki o yeşil kil de ne öyle? Renk uyumu hiç olmamış.
Bu arada bir iki yerde Bush üzerine Blok mu koymuşsun, bana mı öyle geldi? Eğer öyleyse ben olsam silerdim.
Bu arada Ejderha hoş, güzel ama kanatlarının altından sarkan örümcek ağları ne alaka?
Ateş var orada chunkyde gözükmemis aglar huniyi tutuyor orada da ateş varda chunkyde göstermemis nedense.

Sunu anlamadim.
Bu arada bir iki yerde Bush üzerine Blok mu koymuşsun, bana mı öyle geldi? Eğer öyleyse ben olsam silerdim

Giriş kısmındaki o yeşil kil de ne öyle? Renk uyumu hiç olmamış. Bayrak o değiştirebilir sorun değil fazla.
Teşekkür ederim.Valla ben hep geçmisi silerim ama ejder statue minecraft yazarsan cıkabilir.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ateş var orada chunkyde gözükmemis aglar huniyi tutuyor orada da ateş varda chunkyde göstermemis nedense.

Sunu anlamadim.
Bu arada bir iki yerde Bush üzerine Blok mu koymuşsun, bana mı öyle geldi? Eğer öyleyse ben olsam silerdim

Giriş kısmındaki o yeşil kil de ne öyle? Renk uyumu hiç olmamış. Bayrak o değiştirebilir sorun değil fazla.
Teşekkür ederim.Valla ben hep geçmisi silerim ama ejder statue minecraft yazarsan cıkabilir.
O üstüne blok koyma olayını yanlış görmüşüm afedersin .-.
İnternetten ararım sorun değil *-*

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Acayip sade ve müthiş olmuş eline sağlık :(
Daha daha daha beyaz yapmanı öneririm :(