Zorin
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
2. film gelmedi mi?Ne şanslısınız ha.
Biz hala Rosairo To Vampire'a 2012 de duyurulan 3. sezonun gelmesini bekleyelim + Sora No Otoshimono ya güya gelecek olan 2. Filmi bekleyelim![]()
2. film gelmedi mi?Ne şanslısınız ha.
Biz hala Rosairo To Vampire'a 2012 de duyurulan 3. sezonun gelmesini bekleyelim + Sora No Otoshimono ya güya gelecek olan 2. Filmi bekleyelim![]()
2. film gelmedi mi?
![]()
Gelmemiş.İlk Tepkim;
![]()
İkinci Tepkim;
![]()
Ben Nasıl onu Göremedim? T_T
Hazır bakmışken bir de Psycho Pass'in Filmi de gelmiş mi?
Onun cinsellikle alakası yok yalnız ehehehGelsede artık ağız tadıyla Ecchi izlesek azcıkın en azından keyfim yerine gelir yeni beyaz saçlı taş kaleyi bekliyorum <3
hs dxd ve cinsellik yok? oha diyorum yane fenalardayım
Onun cinsellikle alakası yok yalnız eheheh![]()
Hayır DxD aşırı ecchi anime ama o beyaz saçlı filin hiçbir cinsellik merakı yok .-.*hs dxd ve cinsellik yok? oha diyorum yane fenalardayım
yok bence beyazlıda bu işe karışır diye düşündüm süper olcak ama yarinda hizli ve ofkeli 7 geliyor
Hayır DxD aşırı ecchi anime ama o beyaz saçlı filin hiçbir cinsellik merakı yok .-.*
Lafı nerenden anladın .-.*
1:30 saat once bitti simdi bitaz bakacagim bisiler bulursam izlerim yada yarin death note ' a basliyorum
Bana nie sölemedin saf gibi 1 ay beklicetkimsen iyica animeci oldun, bitirdin deilmi mirai nikki yi ?
1:30 saat once bitti simdi bitaz bakacagim bisiler bulursam izlerim yada yarin death note ' a basliyorum
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Link atarsin skype dan
Sen geriden gelion anlasıldıhaa bu arada bizimki video çekicek yarın benimde azcık yardımım dokunucak.
İzlemeyi unutmaunturned videosu cem yılmazdan komik zaten izlemen lazım
![]()