Korku oyunu önerisi...

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
10 Gb'yi geçmicek şekilde mümkünse kaliteli korkunç bi oyun önerisi arıyorum.
Outlast,slenderman, vb gibi komik oyunlar olmasın mümkünse.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okumadım, silecektim silemedim :( Pardon.[DOUBLEPOST=1428059293,1428059108][/DOUBLEPOST]The forest, Dying Light, Depth.

The fores = Rust'a benzio korkunç deil
Dying Light = Dead island gibi buda korkunç deil
Depth = bundan cocukların bile korkucağını sanmıorm

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Among the Sleep

Listemizde Five Nights at Freddy’s dışındaki en yaratıcı yapım olan Among the Sleep, oyuncuların kontrolüne 2 yaşındaki bir bebeği veriyor! Gerek atmosferi, gerekse konsepti sebebiyle oynayanları ürkütmeyi başaran Among the Sleep, türde farklılık görmek isteyen kullanıcıların listelerine eklemesi gereken bir yapım
kaynak : sözcü.com.tr

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Among the Sleep

Listemizde Five Nights at Freddy’s dışındaki en yaratıcı yapım olan Among the Sleep, oyuncuların kontrolüne 2 yaşındaki bir bebeği veriyor! Gerek atmosferi, gerekse konsepti sebebiyle oynayanları ürkütmeyi başaran Among the Sleep, türde farklılık görmek isteyen kullanıcıların listelerine eklemesi gereken bir yapım
kaynak : sözcü.com.tr

Çocuk oyunu önerdiğin için teşekkürler :D ama korku oyunu istemiştim.

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Çocuk oyunu önerdiğin için teşekkürler :D ama korku oyunu istemiştim.
bilgisayardaki sanal bi şeyden ne kadar korkabilirsinki çok korkmak istiyorsan GECE CUNUPKEN NİGHT CORE 'Yİ SON SESTE AÇARAK MEZARLIĞIN İÇİNDEN KOŞ.TAM ORTASINA GELİNCE ÇIĞLIK ATARAK KENDİNİ YERE YUVARLA...

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
-_- tavsiyede mantıklı deil. Ama korkunçlu sitelerden korkabiliosam daha cok korkacagım oyunlarda vardır diye tahmin ediorm :D

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Korkunç deil, grafikleride çok düşük. Hepsinin videosunu izledim. Görmezden gelsem oyun önerisi istemezdim.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
En iyisi seni gerçek bir lanetli eve veya terkedilmiş mezarlığa felan gönderelim gerçek bir similasyondan fazlasını istiyon sen
sanal gerçeklik sana şart en iyi yapımları reddediyorsun bir pc oyunundan çok şey bekliyorsun çoğu oyunun senaryonsu benzerdir
ve scare jump gibi ani olaylara dayanır anlaşılan seni anca gerçek korku paklar
film seyret en iyisi psikolojini bozcak kan şiddet korku gerilim ve +18 olsn