Minecraft kapanma sıkıntısı :?

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Merhaba arkadaşlar,
Ben bilgisayarıma daha yeni format attım daha doğrusu bilgisayarda bir sürü sıkıntı vardı bilgisayarcıya götürdüm herşeyi tamamladılar fotmat atıllar falan filan.Formattan önce ve sonrada bu hata vardı hatta hata düzelsin diye götürdüm.Minecraft açıyorum 10 veya 5 dakika oynuyorum bilgisayar tamamen birden kapanıyor ama bunu cs:go"da deniyorum rust"da deniyorum çökmüyor nedir sıkıntı ?. Oyun çöktüğünde bilgisayar açılırken PHASE1_INTILIZATION_FAILED yazıyor lütfen yardımcı olun

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ne olduğunu bilmiyorum ama Intel(R) HD Graphics 4000 yazıyor
vasat bir kart cpu işlemciden kullanıyor ekan kartın gitmiş çalmış olmuş bitmiş kısaca dava aç 5000 al msı al[DOUBLEPOST=1428085066,1428085029][/DOUBLEPOST]eğer önceden kartın varsa ve o yazıyorsa almıştır

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
vasat bir kart cpu işlemciden kullanıyor ekan kartın gitmiş çalmış olmuş bitmiş kısaca dava aç 5000 al msı al[DOUBLEPOST=1428085066,1428085029][/DOUBLEPOST]eğer önceden kartın varsa ve o yazıyorsa almıştır
Berbat diyorsun yani ?
Birde şu yazıyor NVIDIA GeForce GT 630M

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Format'ı Hatalı Atmış Olabilirsin,Yada Farklı Bir Format CD'si Denemiş Olabilirsin.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Ekran kartı driverlerini yeniden kurup oyunu normal ekran kartın ile çalıştırmayı dene.

Erenkorowakurwa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
PHASE1_INTILIZATION_FAILED Bu Bir Error 296 Dır. Eğer Minecraft'ı Düzeltmeye Çalışırsan Yada Açmayı Ekran Kartın YANABİLİR !

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
aynı ekran kartı bendede var iyi bir ekran kartı değil ve çabuk ısınır sen dizüstü pcne soğutucu al 15-20tlye bulabilirsin

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6