mciltrot34
International Rias Fanclup President
- En iyi cevaplar
- 1
güncel.
Gelde zPermission ve PEX kullanan server bul türkiyedezPermission ve PEX pluginlerinin kendisinde var zaten bu özellik. Fakat ben kullanmıyorum oyuncuların vipini tek tek almak daha eğlenceli![]()
Evet. Ben zaten salağım size Fix'li versionunu veremeyecek kadar.VipZero'yu mySQL'lı olarak kullanmayın MySQL açığı var![]()
Eğer VIPZero konusuna iyi göz gezdirirsen orada 2 tane dosya olduğunu ve sende ise sadece 1 tane olduğunu anlarsın.Evet. Ben zaten salağım size Fix'li versionunu veremeyecek kadar.![]()
Nasıl yani vip zero ile fix'i birmi kullanıcam ?Eğer VIPZero konusuna iyi göz gezdirirsen orada 2 tane dosya olduğunu ve sende ise sadece 1 tane olduğunu anlarsın.
Ayrı dünyalar için ayrı yetkiler yoksa world dünyasında verirse tüm dünyalarda geçerli oluyor.sadece world dünyasında vip veriyor ?
Gitde sunucularda pex kullan o zaman. Varsa pex kullanan bunlara ihtiyaç duymaz boş laf yapma.Hala sunun tek pluginde daha pratiğini çıkaramadılar.
pex
birde bu ikisi..
Onu bende yaptım zaten ücretli olarak satıyorum.Ben yapiyorum istede daha var bitmesine bi 100 satir falan var. Ustune buna baglantili siteden alinan sistemide yaocam php ile. Bildigin son oyuncu gibi olcak yani krediyi yukleyip alcan.
30 günlük timer yapmana gerek yok. Her dakika listten kontrol etsin, oyuncu vip sürelerini. Dakika olarak verin, mesajlarda bölme işlemi ile güne çevirin.Ben sifirdan tasarliyorum simdilik 650 satir yazdim daha 30gunluk timer isininasil halletcem onu dusunuyorum .s
Bende parali mi satsam ucretsiz mi dagitsam karar veremedim.Onu bende yaptım zaten ücretli olarak satıyorum.