İstek var pls :)

fertiye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar .)
İçlerinizde cok güzel texture pack ypan var biliyorum benim de bir isteğim var :).
Ateş Mavi.
Yayı çekince renk değişiyor.Atınca efekt ile gidiyor.
Kılıçlar Zırhlar güzel bir şey.
Can göstergesi mavi.
Diğerleri default. Fps cok da düşmesin.
Yapan arkadaşların ellerine sağlık yapmayanların canı sağolsun.
Teşekkür ederim.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben sadece aydınlattım seni, sen yorum kastın de bende aydınlattım seni diyim.
*Off kavga mı başlatsak şimdi*
Neyse :S
Bu arada ikinci konunda da dediğim gibi biraz araştırmayla *Benim ismini unuttuğum* Birçok kaliteli ve senin kriterlerine uyan Resource Pack bulabilirsin.

Erenkorowakurwa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
PvP Texture Pack'imi İstiyorsun ?[DOUBLEPOST=1428141320,1428141185][/DOUBLEPOST]PvP Texture Pack'imi İstiyorsun ?

fertiye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet ve bu arada unuttum birde I - Ş - Ğ harfleri gözüksün . Gözüken bir texture pack var imkansız değil yani.

sagonur07

Marangoz
En iyi cevaplar
0
AK Texturepack 2 Bana Ait Bir Texturepack İstersen İndirebilirsin FPS Sorunu Çeken Arkadaşlara Olabildiğimce Yardımcı Olmaya Çalıştım. Ve O Söylemiş Oldugun Ok Muhabbetinide Başından Beri Paketimde Kullanıyorum Her Hafta Güncelleme Geliyor Paketimde İstersen Kullanabilirsin.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
AK Texturepack 2 Ye Ulaşabilirsin.

fertiye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
I - Ş
- ,Ğ Harfleri gözüküyor deilmi[DOUBLEPOST=1428231550,1428231494][/DOUBLEPOST]Bu arada bende Antalyalıyım :D Neresinden?[DOUBLEPOST=1428237621][/DOUBLEPOST]Yay efekti yok ( atınca )
Kılıçlar Zırhlar sade
:S

sagonur07

Marangoz
En iyi cevaplar
0
I - Ş
- ,Ğ Harfleri gözüküyor deilmi[DOUBLEPOST=1428231550,1428231494][/DOUBLEPOST]Bu arada bende Antalyalıyım :D Neresinden?[DOUBLEPOST=1428237621][/DOUBLEPOST]Yay efekti yok ( atınca )
Kılıçlar Zırhlar sade
:S

Kılıçlar ve Zırhlar Özellikle Sadece Yapıldı Üzerindeki Yakın Renk Tonları Tek Renk Tonuna İndirerek Graphic Kartına Binen Yükü Azaltıyorum. Böylece yüksek fps alabiliyorsun. Fakat senin istediğin şekilde oyun içi grafikleri iyileştiren bir paket değil. Bu yüzden üzgünüm. Benim amacım fps sorunu çeken arkadaşları mutlu etmek.

Dgknkc9

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende bahsettiğin texture pack istiyorum fertiye, pvp texture pack. Yayı atınca "GG" efekti falan olsa harika olur.